Hvordan døde perimedes?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan døde perimedes?
Hvordan døde perimedes?
Anonim

Perimedes, sammen med brødrene Eurybius og Eurypylus, ble drept av Herakles da de ved et offermåltid til ære for at hans tolv arbeidere ble fullført, serverte ham en mindre porsjon av kjøtt enn de gjorde for seg selv.

Hvordan døde Eurylochus?

Når Odyssevs drar for å redde mennene sine, nekter Eurylochus å veilede ham og oppfordrer ham til å rømme og overlate mennene til deres skjebne. … Som straff blir Odysseus' skip ødelagt, og hele mannskapet hans, inkludert Eurylochus, blir drept i en storm sendt av Zevs.

Hvem forteller Odysseus hvordan Elpenor døde?

Odyssevs reiser til de dødes land for å snakke med profeten Tiresias. Når han kommer dit, ofrer han et blodsoffer for at de dødes ånder skal dukke opp fra dypet av Hades. En av de første åndene han snakker med er Elpenor, som ber ham…

Hvem var Eurylochus og Perimedes?

En av følgesvennene til Odyssevs i hans vandring. Han var den eneste som rømte fra huset til Circe, mens vennene hans ble metamorfosert til svin; og da Odyssevs dro til den lavere verden, utførte Eurylochus og Perimedes de foreskrevne ofringene.

Hvorfor døde Elpenor i Odyssey?

Mens Odysseus bodde på Aeaea, Circes øy, ble Elpenor full og klatret opp på taket av Circes palass for å sove. Neste morgen, våkne av å høre kameratene gjøre forberedelser til å reise tilHades, han glemte at han var på taket og f alt og brakk nakken, og døde på fersk gjerning.

Anbefalt: