Permeabiliserer paraformaldehydfiksering cellene?

Innholdsfortegnelse:

Permeabiliserer paraformaldehydfiksering cellene?
Permeabiliserer paraformaldehydfiksering cellene?
Anonim

Paraformaldehyd sies å permeabilisere plasmamembranen i mange tilfeller til en viss grad - siden kjernekappemembranen har en annen kjemisk sammensetning (hovedsakelig når det gjelder kolesterol) ville jeg ikke anta at det gjør det.

Krymper fiksering cellene?

De faste proteinene rundt hullene vil holde rammen stabil. Alle typer fiksering kan imidlertid føre til noen svært liten krymping av cellene, som du legger kanskje ikke merke til det.

Hva brukes til å permeabilisere celler?

Permeabilisering introduseres etter at celler er blitt preparert med et fikseringsmiddel for å starte proteinkryssbinding, slik som formaldehyd eller etanol. … De to vanligste midlene som brukes til å permeabilisere cellemembranen er vaskemidlene Triton-X 100 eller Tween-20, med Tween-20 som den mer skånsomme av de to.

Hva gjorde paraformaldehyd med cellene?

PFA forårsaker kovalente tverrbindinger mellom molekyler, og limer dem effektivt sammen til et uoppløselig nettverk som endrer de mekaniske egenskapene til celleoverflaten. Tidligere studier rapporterer at celleoverflaten stivner etter fiksativ behandling [7–10].

Hvordan permeabiliserer du en celle?

Permeabilisering av cellene gjennom metanol- eller acetonfiksering, eller ved bruk av et vaskemiddel, lar antistoffer passere gjennom cellenemembran og gå inn i cellen. Den vanligste reagensen som brukes til cellepermeabilisering er ikke-ionisk vaskemiddel, Triton X-100.

Anbefalt: