Kan land revalueres?

Innholdsfortegnelse:

Kan land revalueres?
Kan land revalueres?
Anonim

Når det gjelder tomter og bygninger, er det ønskelig med oppskrivning ettersom verdien generelt øker over tid, og utføres hvert 3. til 5. år. Når det gjelder anlegg og maskiner, foretas revaluering bare hvis det er sterke argumenter for det.

Hvordan registrerer du omvurdering av land?

En revaluering som øker eller reduserer en eiendels verdi kan regnskapsføres med en journalpost som vil debitere eller kreditere aktivakontoen. En økning i eiendelens verdi skal ikke rapporteres i resultatregnskapet; i stedet blir en egenkapitalkonto kreditert og k alt et "Revaluation Surplus".

Hvilke eiendeler bør revalueres?

Anlegg og maskineri, land og bygninger, møbler, datamaskiner, opphavsrett og kjøretøy er alle eksempler. les mer bør revurderes på basis av kostnad eller virkelig markedsverdi, avhengig av hva som er lavest. I henhold til IFRS skal anleggsmidler bokføres til kostpris.

Er land registrert til virkelig verdi?

Land og historiske kostnader

Land regnskapsføres til sin historiske kostnad, eller kostnaden som betales for å kjøpe tomten, sammen med eventuelle andre relaterte startkostnader brukt til ta jorda i bruk. Tomt er en type anleggsmiddel, men i motsetning til de fleste anleggsmidler er det ikke gjenstand for avskrivning.

Er omvurdering tillatt?

Revaluering brukes til å justere bokført verdi av et anleggsmiddel til gjeldende markedsverdi. Dette er et alternativ under internasjonal finansiell rapporteringStandarder, men er ikke tillatt i henhold til generelt aksepterte Regnskapsprinsipper.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvilken prosess binder karbon?
Les mer

Hvilken prosess binder karbon?

Karbon er sekvestrert i jord av planter gjennom fotosyntese og kan lagres som organisk karbon i jord (SOC). Hva er prosessen med karbonbinding? Karbonbinding er prosessen for å fange og lagre atmosfærisk karbondioksid. Det er én metode for å redusere mengden karbondioksid i atmosfæren med mål om å redusere globale klimaendringer.

Snøer det i minoa?
Les mer

Snøer det i minoa?

Minoa gjennomsnittlig 105 tommer snø per år. Har Turkmenistan snø? Det regner eller snør sjelden i Turkmenistan. Nedbør er i gjennomsnitt 80 mm i året, i fjellområder når den 300-400 mm. Hovedsakelig skjer snø og nedbør i perioden desember til mars;

Hvem sang opprinnelig rock på?
Les mer

Hvem sang opprinnelig rock på?

"Rock On" er en sang skrevet av den engelske sangeren David Essex. Opprinnelig spilt inn i 1973 og utgitt som singel av Essex, ble den en internasjonal hit. I 1989 spilte den amerikanske skuespilleren og sangeren Michael Damian inn en coverversjon som gikk til nummer én på Billboard Hot 100-listen.