Hva spiser trichogramma?

Innholdsfortegnelse:

Hva spiser trichogramma?
Hva spiser trichogramma?
Anonim

Voksne trichogramma-veps lever av pollen og nektar. Det er ungene deres som ødelegger skadelige ormer og larver fordi trichogramma-veps parasitterer eggene til møll, ormer og sommerfugler (Lepidoptera).

Hvordan tiltrekker du deg Trichogramma?

Lag dem hjemme: Voksne snylteveps spiser nektar og pollen. For å tiltrekke dem, plant paraplyformede blomster og urter, som ryllik, dronning Annes blonder, zinnias, fennikel og dill. Disse vepsene kan også nyte alyssum, kosmos, allium, statice og timian.

Flyver Trichogramma-veps?

Beskrivelse - operasjonsområde: Kneumonveps og mølleggparasitoider - er spesialister på møllinfanteri for utryddelse av møll. … ichneumon-vepsen kan ikke fly og er derfor kun effektiv på et begrenset område (1 trichokort per hylle).

Kan du se Trichogramma-veps?

Trichogramma brassicae-veps

Voksne veps er gule eller gule og svarte med knallrøde øyne, korte antenner og kompakte kropper. De ser ut som knotter. Et lite hull i vertsegget er synlig hvis vepsene har dukket opp.

Hvordan fungerer Trichogramma?

Disse artene legger eggene sine i lepidoptera-egg, dreper det utviklende møll-embryoet før det klekkes og forhindrer derfor det skadelige larvestadiet (fig. 10). Parasittlarven konsumerer innholdet i møllegget, forpupper seg og dukker opp som en voksen veps i 7.–14.dager.

Anbefalt: