Hva står caceis for?

Innholdsfortegnelse:

Hva står caceis for?
Hva står caceis for?
Anonim

CACEIS er asset service banking group of Crédit Agricole S. A. dedikert til kapitalforv altere, banker, institusjonelle og bedriftskunder. CACEIS er bankgruppen for aktivatjenester til Crédit Agricole og Santander dedikert til kapitalforv altere, forsikringsselskaper, pensjonsfond, banker, meglere og bedriftskunder.

Er CACEIS et offentlig selskap?

CACEIS, et "Société Anonyme" (allmennaksjeselskap) med en aksjekapital på €941 008 309.02 har sitt registrerte kontor på 1-3, place Valhubert -75013 Paris – Frankrike, og er registrert i Paris handels- og selskapsregister under nummer 437580160.

Hva er aktivaservice i investeringsbanktjenester?

Asset Servicing er et begrep som brukes for alle aktivitetene som følger med å holde verdipapirer. Disse inkluderer innkreving av utbytte og rentebetalinger, Corporate Actions, Fullmaktsvoting, Skattekrav og verdivurderinger. Det er mye arbeid involvert og stordriftsfordeler er et stort konkurransefortrinn.

Hva er typene kapitalforv altning?

Ulike typer kapitalforv altning

  • 1) Digital Asset Management (DAM)
  • 2) Anleggsforv altning.
  • 3) IT Asset Management (ITAM)
  • 4) Enterprise Asset Management.
  • 5) Finansiell kapitalforv altning.
  • 6) Infrastructure Asset Management.

Hva er en handelslivssyklus?

Alle trinnene involvert i en handel, frabestillingsmottaket (der det er relevant) og handelens utførelse frem til oppgjør av handelen, blir ofte referert til som "handelens livssyklus". …

Anbefalt: