Hvorfor er spekulasjoner så ubehagelige?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er spekulasjoner så ubehagelige?
Hvorfor er spekulasjoner så ubehagelige?
Anonim

Mens plastspekuler ikke er så kalde som de tradisjonelle motstykkene er, kan de være vanskeligere å sette inn og fjerne, og dermed forårsake ekstra ubehag. Et plastspekulum klikker når det låses i posisjon, og plager pasienten.

Skal spekulanter gjøre vondt?

Selv om det kan være ubehagelig, skal et spekulum aldri være smertefullt. Hvis du begynner å føle smerte, fortell legen din. De kan kanskje bytte til et mindre spekulum.

Hvorfor er celleprøver så ubehagelige?

Når celleprøver er ubehagelige, er det ofte fordi det er en følelse av trykk i bekkenregionen. Å tisse på forhånd kan lindre noe av dette trykket. I noen tilfeller kan legen din be om en urinprøve, så sørg for å spørre om det er greit å bruke toalettet på forhånd.

Er gynekologer ukomfortable?

Du kan oppleve en følelse av press mens eksamen skjer. Det er viktig å huske å slappe av under en bekkenundersøkelse. Å stramme opp eller klemme kan gjøre prosessen ubehagelig. Eksamenen tar vanligvis for seg symptomer relatert til reproduktiv helse.

Gjør et spekulum vondt hvis du er jomfru?

Bekkenundersøkelsen vil ikke gjøre vondt. Mange kvinner beskriver opplevelsen som en følelse av trengsel eller fylde i skjeden; men det skal ikke være smerte. Noen ganger vil en kvinne føle ubehag, spesielt hvis hun er anspent.

Anbefalt:

Interessante artikler
Påvirker kreftfremkallende stoffer cellesyklusen?
Les mer

Påvirker kreftfremkallende stoffer cellesyklusen?

Men når kreftfremkallende stoffer introduseres i kroppen, kan de påvirke genene og få dem til å endre seg på en dårlig måte. Disse mutasjoner oppstår når DNAet lager en kopi av seg selv før mitose. Derfor har den nye cellen som har blitt replikert også en mutasjon i sitt DNA.

Hva er den viktigste forskjellen mellom dendritter og aksoner?
Les mer

Hva er den viktigste forskjellen mellom dendritter og aksoner?

Et enkelt nevron eller en nervecelle har et enormt potensial til å utføre ulike aktiviteter. Et individuelt nevron mottar sine signaler fra dendrittene og cellelegemene og fører det ned til den aksonterminale aksonterminalen Axonterminaler (også k alt synaptiske boutons, terminale boutons eller end-feet) er ditale termineringer av telodendria (grener) av et akson.

I metabolismen av kreftfremkallende stoffer?
Les mer

I metabolismen av kreftfremkallende stoffer?

Metabolisme av kreftfremkallende stoffer forekommer i mange vev i hele kroppen (ADMET Screen). … Det er en allment antatt at den viktigste metabolske veien involverer oksidasjon av benzo[a]pyren av cytokrom P450 (P450) til et epoksid.