Hva er inkonklusive ekg?

Innholdsfortegnelse:

Hva er inkonklusive ekg?
Hva er inkonklusive ekg?
Anonim

Ubesluttsomt. Et usikkert resultat betyr at opptaket ikke kan klassifiseres. Det kan skyldes en av følgende situasjoner: I EKG versjon 1 er pulsen din mellom 100 og 120 BPM og du er ikke i AFib.

Hvorfor er EKG-en min usikker?

Et usikkert resultat betyr at opptaket ikke kan klassifiseres. Dette kan skje av mange årsaker, for eksempel at du ikke hviler armene på et bord under et opptak, eller at du har på deg Apple Watch for løst.

Er EKG-klokker nøyaktige?

De smartklokkegenererte EKG-ene var 93 % til 95 % nøyaktige ved å identifisere og skille mellom ulike typer hjerteinfarkt korrekt. Blant de friske menneskene var klokkens nøyaktighet 90 % for korrekt å registrere fraværet av et hjerteinfarkt. Funnene ble publisert på nett 31. august 2020 av JAMA Cardiology.

Er EKG avgjørende?

EKG er langt ikke så nøyaktig som mange pasienter og leger vil tro. Ofte er funnene ved en måling helt normale selv om et hjerteinfarkt har funnet sted. Som et resultat oppdager ikke EKG to av tre hjerteinfarkt i det hele tatt eller ikke før det nesten er for sent.

Hvilke resultater kan du få fra Apple Watch ECG?

Etter at du har fullført EKG-avlesningen, vil Apple Watch gi deg ett av fire resultater: Sinusrytme, atrieflimmer, lav eller høy hjertefrekvens, og uklare.

Anbefalt: