Hva forutsetter ordet?

Innholdsfortegnelse:

Hva forutsetter ordet?
Hva forutsetter ordet?
Anonim

: å dø før (en annen person) intransitivt verb.: å dø først. Andre ord fra predecease Eksempelsetninger Lær mer om predecease.

Hva betyr fordød av mannen hennes?

«Fordøde ektefelle» er et begrep som finnes i skifteretten. Begrepet refererer til en person som har dødd før en ektefelle de fortsatt var gift med som hadde et gyldig testamente.

Hva mener du med kontingent?

1: avhengig av eller betinget av noe annet Betaling er betinget av oppfyllelse av visse betingelser. en plan avhengig av været. 2: sannsynlig, men ikke sikkert vil skje: mulig. 3: ikke logisk nødvendig, spesielt: empirisk.

Hva betyr predeceased in law?

Begrepet predeceased betyr å dø før noen andre. Begrepet brukes vanligvis i saker som gjelder testamenter og kontrakter. Betingelser skapes ved å sette inn begrepet predeceased for å formidle at hvis en person dør før noen andre, vil denne personens rettigheter gå videre til den andre personen.

Hvordan staver du pre-deceased?

verb (brukt med objekt), pre·de·ceased, pre·de·ceas·ing. å dø før (en annen person, forekomsten av en hendelse osv.).

Anbefalt:

Interessante artikler
Er clevamama-puter trygge?
Les mer

Er clevamama-puter trygge?

ClevaFoam babypute har blitt uavhengig testet for skadelige stoffer i henhold til de strenge globale kriteriene til STANDARD 100 av OEKO-TEX ® . Anbef alt for babyer 0 til 12 måneder. Er Clevamama-pods trygge? For babyens komfort og sikkerhet er den hypoallergenisk, pH-balansert, toksin- og formaldehydfri, noe som gjør den egnet for babyer med astma og allergier.

Hva gjør en lagomorf?
Les mer

Hva gjør en lagomorf?

Lagomorpha-Pikaer, harer og kaniner Alle lagomorfer er planteetere, som har formet trekk ved hodeskalle og tannsett. Kjennetegn som deles av gnagere og lagomorfer inkluderer stadig voksende fortenner og et diastema (mellomrom) som skiller fortennene fra kinntennene.

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?
Les mer

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?

Skyggearbeid innebærer å komme i kontakt med de delene av deg selv som du har fortrengt – eller det mange kanskje refererer til som deres «mørke side». … Det kalles "skyggearbeid", og innebærer "dykking ned i det ubevisste materialet som former våre tanker, følelser og atferd,"