Hva mener du med bidri?

Innholdsfortegnelse:

Hva mener du med bidri?
Hva mener du med bidri?
Anonim

: et tinn som tidligere ble brukt i India for å lage varer innlagt med gull eller sølv også: bidri ware.

Hva mener du med begrepet Bidri?

bidri: Et slags dekorativt metallverk fra India, hovedsakelig bestående av demninger som dufter av sølv på metallgrunn som er gjort svart ved å belegge den med visse kjemikalier.

Hva er Bidri-kortsvar?

Definisjon: en legering av kobber, bly, tinn og sink, brukt som grunn for innsetting med gull og sølv:. Eksempel: bidri-vare. -2.

Hva er Bidri klasse 7.?

Svar: Bidars håndverkere var så kjent for sitt innleggsarbeid i kobber og sølv at det ble k alt Bidri. Panchalas- eller Vishwakarma-samfunnet, bestående av gullsmeder, bronsesmeder, smeder, murere og snekkere, var avgjørende for byggingen av templer.

Hva er kjent for Bidri-arbeid?

Bidri-håndverket praktiseres i Bidar-Karnataka, i Andhra Pradesh og i Maharashtra – som grenser til Karnataka. Metallet som brukes er en svertet legering av sink og kobber innlagt med tynne plater av rent sølv.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvilket av følgende er ikke en tilpasning for anemofili?
Les mer

Hvilket av følgende er ikke en tilpasning for anemofili?

Forklaring: Utsagnet som ikke er korrekt med hensyn til anemofili er pollenkorn er lette og klissete. Anemofili eller vindpollinering er en form for pollinering der pollen fordeles med vind. Hvilken av følgende er en tilpasning for Anemophily?

Har YouTube endret inntektsgenerering?
Les mer

Har YouTube endret inntektsgenerering?

YouTube vil kunne plassere annonser på videoer laget av alle skapere som ikke er involvert i plattformens partnerskapsprogram – uten å gi dem en del av pengene. Med virkning fra 1. juni vil videoplattformen ha rett til å tjene penger på det meste av innholdet på nettstedet, i henhold til de oppdaterte globale tjenestevilkårene.

Var stds vanlig i middelalderen?
Les mer

Var stds vanlig i middelalderen?

I middelalderen var syfilis og gonoré to av de mest utbredte kjønnssykdommer i Europa. En teori antyder at syfilis ble spredt av besetningsmedlemmer som tok opp sykdommen på reisene ledet av Christopher Columbus. Eksisterte kjønnssykdommer i gamle tider?