Hvilken akselavstand skal jeg kjøpe?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken akselavstand skal jeg kjøpe?
Hvilken akselavstand skal jeg kjøpe?
Anonim

Tired lager dekk med lengre akselavstand og ville være et bra sted å begynne å handle. Dekk lengre enn 33" vil ofte ha en proporsjon alt lengre akselavstand (avstanden mellom for- og bakhjulene) enn dekk kortere enn 33". En lengre akselavstand vil øke stabiliteten din og øke svingradiusen din.

Er lang eller kort akselavstand bedre?

Biler med lang akselavstand har en tendens til å ha bedre kjørekvalitet enn de med kort akselavstand. Dette er rett og slett fordi det er mer tid mellom for- og bakhjulene som treffer noen støt, så det er mindre sannsynlig at bilen blir urolig. … Biler med kort akselavstand er bedre for å kjøre rundt i byen og mer moro på svingete veier.

Er en lengre akselavstand bedre for offroad?

Den største forskjellen mellom offroad-lastebiler og jeeper er størrelsen på akselavstanden. Lastebiler har mye lengre akselavstand enn jeeper. Avhengig av situasjonen har en kortere akselavstand en bedre fordel fremfor en lengre akselavstand.

Hva er gjennomsnittlig akselavstand for et skateboard?

Den gjennomsnittlige akselavstanden er 13″-15”. Nese og hale – Nesen og halen på et skateboard kan være vanskelig å skille fra hverandre, men de fleste kortstokker gir deg grafikk for å skille de to fra hverandre. Dessuten har de fleste skateboarddekk et større spark på nesen og mykere spark på halen.

Hvilken akselavstand er best for sleping?

Jo lengre akselavstand, jo mindre sannsynlighetat vekten av tilhengeren/båten vil presse ned på bakakselen og løfte frontenden. En lengre akselavstand har også den ekstra effekten av å gi mer kontroll over riggen. Som en generell tommelfingerregel tillater de første 110 tommer med akselavstand en 20 fots tilhenger.

Anbefalt:

Interessante artikler
Kan du dytte noe?
Les mer

Kan du dytte noe?

Bruk verbet douse for å beskrive å dekke noe med vann eller annen væske. … Douse involverer ofte vann, men du kan også dyppe pommes frites i ketchup. Douse kan beskrive handlingen med å slukke et stearinlys, eller til og med slå av et lys. Hva vil det si å svelge noe?

Hvem er den serbiske tennisspilleren?
Les mer

Hvem er den serbiske tennisspilleren?

Novak Djokovic, (født 22. mai 1987, Beograd, Serbia, Jugoslavia [nå i Serbia]), serbisk tennisspiller som var en av spillets fremste utøvere i tidlig på det 21. århundre, da han vant en rekord (delt med Roger Federer og Rafael Nadal) 20 Grand Slam- titler.

Hva er en glem meg ikke baby?
Les mer

Hva er en glem meg ikke baby?

Aborterforeningens forglemmigei-eng var et minnesmerke over babyer som ble mistet under svangerskapet. Den tilbød et spesielt sted å markere de korte livene til de babyene som døde før de ble født. Hva betyr det hvis noen gir deg glemmeg-ikke?