Hvilken akselavstand skal jeg kjøpe?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken akselavstand skal jeg kjøpe?
Hvilken akselavstand skal jeg kjøpe?
Anonim

Tired lager dekk med lengre akselavstand og ville være et bra sted å begynne å handle. Dekk lengre enn 33" vil ofte ha en proporsjon alt lengre akselavstand (avstanden mellom for- og bakhjulene) enn dekk kortere enn 33". En lengre akselavstand vil øke stabiliteten din og øke svingradiusen din.

Er lang eller kort akselavstand bedre?

Biler med lang akselavstand har en tendens til å ha bedre kjørekvalitet enn de med kort akselavstand. Dette er rett og slett fordi det er mer tid mellom for- og bakhjulene som treffer noen støt, så det er mindre sannsynlig at bilen blir urolig. … Biler med kort akselavstand er bedre for å kjøre rundt i byen og mer moro på svingete veier.

Er en lengre akselavstand bedre for offroad?

Den største forskjellen mellom offroad-lastebiler og jeeper er størrelsen på akselavstanden. Lastebiler har mye lengre akselavstand enn jeeper. Avhengig av situasjonen har en kortere akselavstand en bedre fordel fremfor en lengre akselavstand.

Hva er gjennomsnittlig akselavstand for et skateboard?

Den gjennomsnittlige akselavstanden er 13″-15”. Nese og hale – Nesen og halen på et skateboard kan være vanskelig å skille fra hverandre, men de fleste kortstokker gir deg grafikk for å skille de to fra hverandre. Dessuten har de fleste skateboarddekk et større spark på nesen og mykere spark på halen.

Hvilken akselavstand er best for sleping?

Jo lengre akselavstand, jo mindre sannsynlighetat vekten av tilhengeren/båten vil presse ned på bakakselen og løfte frontenden. En lengre akselavstand har også den ekstra effekten av å gi mer kontroll over riggen. Som en generell tommelfingerregel tillater de første 110 tommer med akselavstand en 20 fots tilhenger.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er melodiikk verdt det?
Les mer

Er melodiikk verdt det?

Bortsett fra det er Melodics et fantastisk program for de som lærer. Jeg anbefaler på det sterkeste at du prøver programvaren, enten du er en nybegynner eller en avansert musiker. Selv om jeg har mye erfaring med å spille trommer og musikkproduksjon, fant jeg Melodics så spennende og nyskapende.

Vil alkohol påvirke kroppsbygging?
Les mer

Vil alkohol påvirke kroppsbygging?

Hvordan påvirker alkohol muskelbygging? Forskning viser at et akutt anfall av moderat alkoholinntak ikke fremskynder treningsindusert muskelskade, og heller påvirker ikke muskelstyrken. Er alkohol dårlig for kroppsbygging? Alkohol bidrar til proteinnedbrytning mer enn ernæringen din gjør til proteinsyntesen.

Hvor mye koster heroldsolen?
Les mer

Hvor mye koster heroldsolen?

Abonnementer som bare er digitale kan fornyes automatisk etter den første perioden med den pågående fornyelseshastigheten på $29,99 per måned med mindre du ber oss om å kansellere. Digitale abonnementer inkluderer heraldsun.com, iPad-apper, smarttelefonapper, mobilnettsteder og e-Edition.