Hvordan bruker jeg selvmotsigelse i en setning?

Innholdsfortegnelse:

Hvordan bruker jeg selvmotsigelse i en setning?
Hvordan bruker jeg selvmotsigelse i en setning?
Anonim

Eksempler på selvmotsigelse i en setning Ingen ble overrasket over tilt altes motsigelse av saksøkers anklager. Hennes motbevisning inneholdt mange motsetninger til mine argumenter. Det har vært noen motsetninger i uttalelsene hans. Det er en motsetning mellom det han sa i går og det han sa i dag.

Hva er en god setning for å motsi?

eksempel på motstridende setning. Ingen turte å motsi ham, så han hentet inn noen han kjente. Du skal ikke motsi det en tidligere dommer har sagt. Spørsmålet hans var laget for å motsi kona hans.

Hva er et eksempel på selvmotsigelse?

En motsetning er en situasjon eller ideer i motsetning til hverandre. … Eksempler på en selvmotsigelse i termer inkluderer "den milde torturisten", "den ruvende dvergen", eller "en snørik sommerdag." En person kan også uttrykke en selvmotsigelse, som den som bekjenner seg til ateisme, men likevel går i kirken hver søndag.

Hvordan bruker du ordet selvmotsigende?

motsigende i en setning ?

  1. Den motstridende loven gir ingen mening fordi den forbyr handlingen i en del og tillater den i en annen.
  2. Selv om hun hevder å elske mannen sin, viser kvinnens motstridende handlinger noe annet.
  3. Mistenkte ga en selvmotsigende uttalelse som senere ble bevist å være falsk i retten.

Hva er selv-motstridende?

adjektiv. Hvis du sier eller skriver noe som er selvmotsigende, du kommer med to påstander som begge ikke kan være sanne. Han er beryktet for å komme med uventede, ofte selvmotsigende kommentarer.

Anbefalt:

Interessante artikler
Påvirker kreftfremkallende stoffer cellesyklusen?
Les mer

Påvirker kreftfremkallende stoffer cellesyklusen?

Men når kreftfremkallende stoffer introduseres i kroppen, kan de påvirke genene og få dem til å endre seg på en dårlig måte. Disse mutasjoner oppstår når DNAet lager en kopi av seg selv før mitose. Derfor har den nye cellen som har blitt replikert også en mutasjon i sitt DNA.

Hva er den viktigste forskjellen mellom dendritter og aksoner?
Les mer

Hva er den viktigste forskjellen mellom dendritter og aksoner?

Et enkelt nevron eller en nervecelle har et enormt potensial til å utføre ulike aktiviteter. Et individuelt nevron mottar sine signaler fra dendrittene og cellelegemene og fører det ned til den aksonterminale aksonterminalen Axonterminaler (også k alt synaptiske boutons, terminale boutons eller end-feet) er ditale termineringer av telodendria (grener) av et akson.

I metabolismen av kreftfremkallende stoffer?
Les mer

I metabolismen av kreftfremkallende stoffer?

Metabolisme av kreftfremkallende stoffer forekommer i mange vev i hele kroppen (ADMET Screen). … Det er en allment antatt at den viktigste metabolske veien involverer oksidasjon av benzo[a]pyren av cytokrom P450 (P450) til et epoksid.