Hvem er d p d?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er d p d?
Hvem er d p d?
Anonim

DPDgroup er en internasjonal pakkeleveringstjeneste for sortererkompatible pakker som veier under 30 kg som leverer 7,5 millioner pakker over hele verden hver dag. Merkene er DPD, Colissimo og Chronopost, Seur og BRT. Selskapet er basert i Frankrike og opererer hovedsakelig i det ekspressveibaserte markedet.

Hva står DPD for?

DPD står for Dynamic Parcel Distribution. Selskapet er fokusert på å tilby en fleksibel og brukervennlig tjeneste for sine kunder. De er industriledere når det gjelder å søke karbonnøytral pakkelevering, de er forpliktet til å sikre at hver pakke som leveres av DPD er karbonnøytral – uten ekstra kostnad.

Hvilken operatør er DPD?

Dynamic Parcel Distribution eller DPD er den nest største CEP-transportøren i Europa, med over 5,3 millioner varer levert daglig. Selv om DPD-rederiet startet som en tysk enhet, eies og er det nå omdøpt av det franske postvesenet La Poste.

Er DPD og DHL det samme selskapet?

Er DPD og DHL det samme selskapet? DPD og DHL er to av de store aktørene i den europeiske logistikksektoren, men de jobber ikke sammen. Begge budselskapene har sitt eget transportnettverk og tilbyr et særegent utvalg innenlandske og internasjonale frakttjenester.

Hvem er DPD UK?

DPD er en av Europas ledende pakkekonsern og er heleid av franske La Poste, den nest største postengruppe i Europa. De er Storbritannias favorittselskap for pakkelevering – som tilbyr innovative, høykvalitets og tindesensitive løsninger.

Anbefalt: