Når man sammenligner rundorm og flatorm, hva er sant?

Innholdsfortegnelse:

Når man sammenligner rundorm og flatorm, hva er sant?
Når man sammenligner rundorm og flatorm, hva er sant?
Anonim

En flatorm har en tynn, dorsoventr alt flat kropp. Rundormer er mer sylindriske i form og avsmalnet til en fin spiss i den ene enden. På samme måte har rundormer et stivt ytre dekke k alt en kutikula som de avgir gjentatte ganger gjennom hele livet og etter hvert som de vokser.

Hvilket utsagn er sant om både flatorm og rundorm?

Flatorm er pseudocoelomater, noe som betyr at de mangler et indre kroppshulrom. Hva gjelder både flatorm og rundorm? De har begge radiell symmetri. De har begge tosidig symmetri.

Hva har rundormer og segmenterte ormer til felles quizlet?

Hvilke egenskaper har rundorm? De har en sylindrisk kropp, ser ut som liten spaghetti, fordøyelsessystemet som et rør. Hvilke egenskaper har segmenterte ormer? De har lange, smale kropper, med mange koblede deler.

Er rundorm som ikke har sirkulær muskel-quizlet?

Beskriv bevegelsen til rundorm. Thrashing bevegelse. De har ikke sirkulære muskler, de har bare muskler som strekker seg over hele kroppen; derfor slår de.

Hva har flatorm og rundorm til felles?

Flatormens kropp er flat og myk som gelé. Noen vanlige er planarer, flakser og bendelorm. … I motsetning til flatorm eller cnidarians, har rundorm et rørlignende fordøyelsessystem somhar to åpninger. Mat kommer inn gjennom munnen og avfall kommer ut av den andre enden av fordøyelsessystemet.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er clevamama-puter trygge?
Les mer

Er clevamama-puter trygge?

ClevaFoam babypute har blitt uavhengig testet for skadelige stoffer i henhold til de strenge globale kriteriene til STANDARD 100 av OEKO-TEX ® . Anbef alt for babyer 0 til 12 måneder. Er Clevamama-pods trygge? For babyens komfort og sikkerhet er den hypoallergenisk, pH-balansert, toksin- og formaldehydfri, noe som gjør den egnet for babyer med astma og allergier.

Hva gjør en lagomorf?
Les mer

Hva gjør en lagomorf?

Lagomorpha-Pikaer, harer og kaniner Alle lagomorfer er planteetere, som har formet trekk ved hodeskalle og tannsett. Kjennetegn som deles av gnagere og lagomorfer inkluderer stadig voksende fortenner og et diastema (mellomrom) som skiller fortennene fra kinntennene.

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?
Les mer

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?

Skyggearbeid innebærer å komme i kontakt med de delene av deg selv som du har fortrengt – eller det mange kanskje refererer til som deres «mørke side». … Det kalles "skyggearbeid", og innebærer "dykking ned i det ubevisste materialet som former våre tanker, følelser og atferd,"