Hva er en muskelavslapper?

Innholdsfortegnelse:

Hva er en muskelavslapper?
Hva er en muskelavslapper?
Anonim

Et muskelavslappende middel er et medikament som påvirker skjelettmuskelfunksjonen og reduserer muskeltonusen. Det kan brukes til å lindre symptomer som muskelspasmer, smerte og hyperrefleksi. Begrepet "muskelavslappende" brukes for å referere til to hovedterapeutiske grupper: nevromuskulære blokkere og spasmolytika.

Hva gjør en muskelavslapper?

Muskelavslappende midler eller muskelavslappende midler er medisiner brukes til å behandle akutte muskelsmerter og ubehag forårsaket av muskelspasmer. Muskelspasmer er ufrivillige sammentrekninger som forårsaker overdreven belastning i muskler og er ofte forbundet med tilstander som korsryggsmerter og nakkesmerter.

Er en muskelavslappende smertestillende?

Muskelavslappende midler kan hjelpe redusere smerte, og forbedre bevegelse og bevegelsesutslag, men legen din vil sannsynligvis anbefale at du først prøver acetaminophen eller et ikke-steroid antiinflammatorisk legemiddel (NSAID)). I noen tilfeller vil disse reseptfrie medisinene være nok til å lindre smertene dine.

Hva tilsvarer en muskelavslapper?

Skelaxin (metaxalone) er et skjelettmuskelavslappende middel foreskrevet for korttidsbehandling av smertefulle muskelspasmer. Skelaxin er tilgjengelig som et generisk legemiddel.

Er Ibuprofen et muskelavslappende middel?

Smertelindring for voksne og barn over 12 år.

Ibuprofen + muskelavslappende virker på to måter for å lindre smerte raskt og slappe av anspente muskler, bl.a.: Kropps smerte. Muskelsmerte.

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.