Er byråkrater en del av utøvende makt?

Innholdsfortegnelse:

Er byråkrater en del av utøvende makt?
Er byråkrater en del av utøvende makt?
Anonim

Alle i byråkratiet jobber for å administrere loven. For det meste styrer den utøvende grenen det føderale byråkratiet. Selv om den utøvende grenen kontrollerer flertallet av det føderale byråkratiet, har også de lovgivende og dømmende grenene en viss innflytelse.

Er byråkrati en utøvende makt?

Byråkratiet som implementerer, administrerer og regulerer føderale programmer er i den utøvende grenen. Kongressen og domstolene har imidlertid sine egne byråkratier.

Hvilken er en del av den utøvende maktbyråkratiet?

Cabinet-avdelinger, uavhengige byråer, offentlige selskaper og uavhengige regulatoriske kommisjoner er fire forskjellige typer operasjonelle deler av den byråkratiske helheten.

Hvem kan være en del av administrasjonen?

USAs president er leder for den utøvende grenen. Presidenten får hjelp fra visepresidenten, avdelingsledere (k alt kabinettmedlemmer) og ledere for uavhengige byråer. Her er noen av tingene disse menneskene gjør: Presidenten leder landet og kommanderer militæret.

Hvem kommer under ledelse i India?

Den utøvende grenen består av presidenten, visepresidenten og et ministerråd, ledet av statsministeren. Innenfor den lovgivende grenen er de to husene i parlamentet - underhuset, eller Lok Sabha (Folkets hus), og overhuset, eller Rajya Sabha(Council of States).

Anbefalt: