I hvilken alder begynner wyandottene å legge?

Innholdsfortegnelse:

I hvilken alder begynner wyandottene å legge?
I hvilken alder begynner wyandottene å legge?
Anonim

Raser som Australorps, Leghorns, Golden Comets og Sex Links vil begynne å legge så snart som 16-18 uker. Større, tyngre raser som Wyandottes, Plymouth Rocks og Orpingtons vil ligge hvor som helst fra 6 til 8 måneder.

Hvor ofte legger Wyandotte-kyllinger egg?

De pleier å legge omtrent 200 egg hvert år, og fordi de ikke er plaget av kaldt vær, vil hønene ofte fortsette å legge egg gjennom vintermånedene. Eggene til den sølvsnødde Wyandotte er lyse, middels eller mørkebrune i fargen.

Er Wyandottes gode lag?

Egglegging - Wyandottes er gode lag med lyse til rike brune egg og er gode vinterlag. Hardfør - Rosekammen, fjærdrakten og den gode kroppsstørrelsen til Wyandotte gjør den godt egnet i kaldt klima. Temperament – Wyandottes er generelt føyelige og vennlige, men noen individer kan være aggressive.

Hvordan vet du når kyllinger er klare til å legge egg?

Når høna din er klar til å legge egg, vil hun sitte på redet og kan sees anstrenge seg litt. Noen høner vil også bli vokale, gale, kakler eller på annen måte rope til de andre medlemmene av flokken når de legger eggene sine.

Hvor mange egg legger Wyandottes i uken?

De er gode lag med mellomstore lysebrune egg som legger rundt 200 egg per år, eller i underkant av 4 per uke. De gjør gode mødre som gladelig oppdrar en gruppe kyllinger for deg. Selvfølgelig, dettebetyr at Wyandotte har en tendens til å være rugete, noe som er en plage hvis du vil ha egg ikke unger.

Anbefalt: