Hva er varmebehandlet mel?

Innholdsfortegnelse:

Hva er varmebehandlet mel?
Hva er varmebehandlet mel?
Anonim

Hva er varmebehandlet mel? Varmebehandlet mel har blitt varmet opp til et optim alt temperaturområde på 210°F til 230°F i 60 minutter. Den kan: Forlenge holdbarheten.

Hvordan lager du varmebehandlet mel hjemme?

Det er to hovedmåter å varmebehandle mel slik at det er trygt å spise i spiselig kakedeig. Den enkleste metoden er å mikrobølgeovn melet på høyt til det når 74°C gjennom. Bruk et termometer for å forsikre deg om at alt har nådd 74 °C, og rør det deretter inn i oppskriften på spiselig kakedeig som vanlig.

Hva er forskjellen mellom varmebehandlet mel og vanlig mel?

Vanlig mel som ikke er varmebehandlet kan inneholde ekle bakterier som E. Coli. … Varmebehandling er en måte å drepe de ekle bakteriene på, men gjør at melet kan brukes til å blandes inn i kakedeig. Råmelet varmes opp til høye nok temperaturer, gjennom og gjennom, for å sikre at alle de dårlige bakteriene blir utryddet.

Er varmebehandling av mel nødvendig?

Mel er en råingrediens og potensiell bærer av matbårne patogener. Riktig matlaging kan eliminere potensielle bakterier, men det er ingen bevis for at varmebehandlende mel i ovn eller mikrobølgeovn, som mange matblogger anbefaler, dreper disse patogenene.

Hvor lenge bør du varmebehandle mel?

Plasser melet i bollen og sett i mikrobølgeovnen på høy i 30 sekunder av gangen, rør mellom hvert intervall. Rør godt for å sikre at ingen av ingrediensenebrannskader (mikrobølger har de vanskelige varme punktene).

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvor mange inversjoner kan en matrise ha?
Les mer

Hvor mange inversjoner kan en matrise ha?

En matrise A kan ha mest én invers. Inversen av en inverterbar matrise er betegnet A-1. Når en matrise er inverterbar, er dens invers også, og dens inverses invers er seg selv, (A-1)-1=A. Dermed er det høyst én invers. Hva er antall inversjoner i en matrise?

Hvorfor bruke paddock-stativ?
Les mer

Hvorfor bruke paddock-stativ?

Selv om du jobber på en del av motorsykkelen som ikke krever at du roterer hjulet, sørger paddockstativet for at motorsykkelen står oppreist og ikke lener til siden. Dette er ganske nyttig når du tapper oljen fra en motorsykkelmotor. Står paddock bra?

Betyr ikke skyldig uskyldig?
Les mer

Betyr ikke skyldig uskyldig?

Mens begrepet 'ikke skyldig' i lekebruk ofte er synonymt med 'uskyldig', er de ikke det samme i amerikansk strafferettsvitenskap. 'Ikke skyldig' er et juridisk funn fra juryen om at påtalemyndigheten ikke har oppfylt bevisbyrden. Hva kvalifiserer som uskyldig?