Er tohånds skyrim?

Innholdsfortegnelse:

Er tohånds skyrim?
Er tohånds skyrim?
Anonim

Tohåndsvåpen kan gjøre betydelig mer skade per streik enn enkelthåndsvåpen laget av de samme materialene, men de tar lengre tid å svinge og kraftangrepene deres tappes utholdenhet raskere. Tohåndsvåpen har større rekkevidde enn enhåndsvåpen og kan ikke brukes med to hender.

Er to-hands bedre enn en-levert i Skyrim?

1-hånds og skjold er bedre. Dette er fordi et 1-hånds våpen er bedre enn et 2-hånds våpen, gameplaymessig, når begge er slått til absolutt perfeksjon. … Imidlertid angriper et enhåndsvåpen omtrent 40-50 % raskere (3 sverdtreff=2 storsverdtreff og så videre).

Er tohånds verdt Skyrim?

Du dreper ting mye raskere med et tohåndsvåpen enn du gjør med et enhåndsvåpen, men mens du bruker enhånds og skjold er du mye mer motstandsdyktig mot skade og du får noen trekk og evner ved å bruke skjoldet, så uansett fungerer det fint. Bare velg en stil og begynn å drepe.

Hva er det sterkeste våpenet i Skyrim?

1 Auriel's Bow Dermed er det ingen overraskelse at Auriel's Bow er det kraftigste våpenet en spiller kan finne i Skyrim. En gang brukt av alveguden Auri-El selv, gir denne buen 13 grunnskader med 20 punkter med solskader stablet på toppen for 33 skadepunkter og har en raskere skuddhastighet enn gjennomsnittsbuen.

Hvilken rase er best for kriger i Skyrim?

Skyrim: The 5 Best (& 5 Worst) Races To Play As A PureWarrior

  1. 1 Play – Orsimer/Orc. Overraskende nok er de eneste krigerne bedre enn Nords orker.
  2. 2 Unngå - Altmer/High Elf. …
  3. 3 Spill - Nord. …
  4. 4 Unngå – Breton. …
  5. 5 Spill - Redguard. …
  6. 6 Unngå - Dunmer/Dark Elf. …
  7. 7 Play – Imperial. …
  8. 8 Unngå – Argonsk. …

Anbefalt: