Hva er konjac-gelé?

Innholdsfortegnelse:

Hva er konjac-gelé?
Hva er konjac-gelé?
Anonim

Konjac brukes som en gelatinerstatning og for å tykne eller legge til tekstur til mat. Det brukes også i tradisjonell kinesisk medisin. I den vestlige verden er konjac mest kjent som et kosttilskudd for vekttap og kolesterolkontroll.

Er konjacgelé bra for deg?

Konjac-produkter kan ha helsemessige fordeler. De kan for eksempel senke blodsukkeret og kolesterolnivået, forbedre hud- og tarmhelsen, hjelpe til med å helbrede sår og fremme vekttap. Som med alle uregulerte kosttilskudd, er det best å snakke med en lege før du tar konjac.

Hvordan smaker konjacgelé?

Populære konjac-fruktgele er smaksatt med parfymeaktig litchi eller søt ferskensirup med en jevn, vinglete tekstur. Sichuan chile-olje-gjennomvåt snacks har en gelatinøs crunch, som biff sene, men uten biff. Konjac er så allsidig at det kan være deilig uansett hva definisjonen din på deilig er.

Hvorfor spiser koreanere konjacgelé?

For de som ikke er kjent med konjacgelé, er det en populær drikkbar diettsnacks i mange deler av Asia, spesielt Korea. … Tilsynelatende er konjacgelé som kan drikkes konsumert som et måltidstilskudd med lavt kaloriinnhold for å hjelpe deg med å holde deg mett mellom måltidene.

Er drikkbar konjac-gelé dårlig for deg?

Det kan være en kvelningsfare for de som spiser det som supplement godteri og ikke tygger det grundig, spesielt for barnog eldre. Som en løselig kostfiber er den kjent for å absorbere mye vann og kan muligens utvide seg i halsen ved inntak eller forårsake en hindring i mage-tarmkanalen.

Anbefalt: