Hvem spesialiserer seg på tmj?

Innholdsfortegnelse:

Hvem spesialiserer seg på tmj?
Hvem spesialiserer seg på tmj?
Anonim

Protetodontists er opplært til å behandle kjeveleddslidelser. Det finnes flere behandlings alternativer avhengig av årsaken og alvorlighetsgraden av symptomene.

Hvilken lege oppsøker jeg for TMJ-smerter?

Den beste typen lege å se for TMJ-smerte

Hvis du opplever TMJ-smerter, bør du oppsøke en tannlege. Tannleger behandler ikke bare tennene dine - de er spesialister som er opplært i kjevens anatomi og diagnostisering av dysfunksjon i bittet.

Behandles TMJ av lege eller tannlege?

Din lege eller tannlege kan være i stand til å behandle symptomene dine, eller du kan bli henvist til en TMJ-spesialist for avansert behandling. Følgende behandlinger kan være nyttige: Påføring av is eller varme på kjeven. Antiinflammatoriske eller smertestillende medisiner.

Hva gjør en TMJ-spesialist?

TMJ-spesialister vil samarbeide tett med en primærlege for å identifisere tegn og symptomer på TMJ/TMD. De vil også utforme en omfattende behandlingsplan som tar for seg underliggende årsaker eller komorbide helseproblemer som kan forverre tilstanden.

Hvilke yrker behandler TMJ?

Oftest er en tannlege som spesialiserer seg på TMJ-lidelser faktisk ditt beste valg. Det finnes flere former for behandling av TMJ-lidelser. Heldigvis har tannlegespesialister som Dr. Phillips spesialisert kunnskap om kjeven og kjeveleddet og kan foreskrive riktig behandling.

Anbefalt: