Er spiegelglass bra?

Innholdsfortegnelse:

Er spiegelglass bra?
Er spiegelglass bra?
Anonim

Spiegelau er et godt merke for vinglass. De er solide, men de har en tynn kant og fin stilk for å nyte god vin. Disse spesielle vino grande rødvinsglassene er gode for å underholde når du ikke trenger alle de spesifikke størrelsene på vinglass for å servere gjestene dine.

Hvilken er bedre Spiegelau vs Riedel?

Spegelau-stammen er merkbart tykkere, og bunnen er bare en smule bredere i diameter, selv om bollen er MYE bredere enn Riedel. Dette resulterer i en mer balansert følelse fra Riedel. Det betyr absolutt ikke at Speigelau er på nippet til å velte. Riedel er nesten 3/4 kortere.

Hvor lages Spiegelau-glass?

For å sikre en varig kvalitetsstandard, har Spiegelau et sterkt engasjement for sine produksjonssteder i Tyskland. Moderne teknologi og optimalisert maskinlaget produksjon gjør at Spiegelau kan tilby produkter av høy kvalitet til rimelige priser.

Er Spiegelau glass blyfri?

Spiegelau Authentis er produsert i høykvalitets blyfritt krystallglass, er maskinlaget og tåler oppvaskmaskin.

Er Spiegelau laget av Riedel?

Siden 2004 Spiegelau tilhører Riedel Glass Fungerer med sine merker Spiegelau, Nachtmann og Riedel. I 1926 ga eier Fritz Pretzfelder selskapet dets nåværende navn – Kristallglasfabrik Spiegelau GmbH, eller The Spiegelau Crystal Glass Factory.

Anbefalt: