Vil sykehuset stoppe fødselen ved 37 uker?

Innholdsfortegnelse:

Vil sykehuset stoppe fødselen ved 37 uker?
Vil sykehuset stoppe fødselen ved 37 uker?
Anonim

Trenger jeg å levere babyen? Det er usannsynlig at sammentrekningene dine stopper av seg selv hvis livmorhalsen dilaterer seg. Så lenge du er mellom 34 og 37 uker og babyen allerede veier minst 5 pund, 8 gram, kan legen bestemme seg for ikke å utsette fødselen. Disse babyene vil sannsynligvis klare seg bra selv om de blir født tidlig.

Hva skjer hvis jeg får fødsel ved 37 uker?

I tillegg er det fire ganger større sannsynlighet for at babyer som fødes elektivt ved 37 uker havner på nyfødtintensivavdelingen eller har alvorlige luftveisproblemer enn babyer født ved 39 uker eller senere; babyer som kommer ved 38 uker har dobbelt så stor sannsynlighet for å få komplikasjoner.

Kan sykehuset stoppe fødselen din?

Når du er i fødsel,, er det ingen medisiner eller kirurgiske prosedyrer for å stoppe fødselen, annet enn midlertidig. Legen din kan imidlertid anbefale følgende medisiner: Kortikosteroider. Kortikosteroider kan bidra til å fremme babyens lungemodenhet.

Hvordan kan jeg unngå fødsel ved 37 uker?

Her er noen andre ting du kan gjøre for å redusere sjansen for å gå i fødsel tidlig:

  1. Få helseproblemer, som diabetes, administrert og under kontroll.
  2. Ikke røyk, drikk alkohol eller bruk ulovlige rusmidler.
  3. Spis et sunt kosthold (få rikelig med frukt, grønnsaker, fullkorn, magert kjøtt osv.)

Bør jeg få sammentrekninger ved 37 uker?

Ekte fødselssammentrekninger forekommer vanligvisetter den 37. uken, mest sannsynlig rundt forfallsdatoen. Hvis de oppstår før 37 uker (før forventet fødselsdato) av svangerskapet, er det mer sannsynlig at det er et tegn på prematur fødsel. Legen din kan foreslå å føde barnet før forventet fødselsdato.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvor mange inversjoner kan en matrise ha?
Les mer

Hvor mange inversjoner kan en matrise ha?

En matrise A kan ha mest én invers. Inversen av en inverterbar matrise er betegnet A-1. Når en matrise er inverterbar, er dens invers også, og dens inverses invers er seg selv, (A-1)-1=A. Dermed er det høyst én invers. Hva er antall inversjoner i en matrise?

Hvorfor bruke paddock-stativ?
Les mer

Hvorfor bruke paddock-stativ?

Selv om du jobber på en del av motorsykkelen som ikke krever at du roterer hjulet, sørger paddockstativet for at motorsykkelen står oppreist og ikke lener til siden. Dette er ganske nyttig når du tapper oljen fra en motorsykkelmotor. Står paddock bra?

Betyr ikke skyldig uskyldig?
Les mer

Betyr ikke skyldig uskyldig?

Mens begrepet 'ikke skyldig' i lekebruk ofte er synonymt med 'uskyldig', er de ikke det samme i amerikansk strafferettsvitenskap. 'Ikke skyldig' er et juridisk funn fra juryen om at påtalemyndigheten ikke har oppfylt bevisbyrden. Hva kvalifiserer som uskyldig?