Kan eiendomsmegling gjøres på deltid?

Innholdsfortegnelse:

Kan eiendomsmegling gjøres på deltid?
Kan eiendomsmegling gjøres på deltid?
Anonim

Ja. Du kan være eiendomsmegler på deltid. Lisensierte eiendomsmeglere kan jobbe så mange eller få timer de vil, noe som gjør denne karrieren til et nesten perfekt valg for noen som leter etter fleksibelt deltidsarbeid med utmerket inntjeningspotensial.

Er det verdt det å være en deltidsmegler?

Hvis du jobber deltid med eiendomsmegling som en sidejobb, kan det være en god måte å supplere din vanlige inntekt. Du får erfaring i bransjen. Å jobbe med eiendom på deltid vil tillate deg å lære av andre eiendomsmeglere, noe som kan hjelpe deg med å finne ut om du vil begynne å gjøre det som en heltidsjobb.

Kan eiendom utføres på deltid?

Ja, du kan absolutt være en deltidseiendomsmegler med en fulltidsjobb, så lenge du har utmerkede tidsstyringsevner og ikke har noe imot å være travelt. De mest populære tidene for åpent hus er kvelder og helger, fordi de fleste som ønsker å kjøpe eller leie et nytt hjem sannsynligvis også har en timeplan mellom 9 og 5.

Er det vanskelig å være deltidseiendomsmegler?

Mange deltidseiendomsmeglere opplever at de trenger å legge ned lange timer i helgene og kveldene etter hovedjobben. Å bryte seg inn på dette feltet kan være krevende, og ikke alle er ute etter det. Du må være en naturlig hard worker og perfeksjonere dine tidsstyringsferdigheter for å lykkes.

Hvor mye tjener en deltidsmegler?

Deltidsansatt eiendomsmeglerinntekt

Agenter som jobber mindre enn 20 timer i uken tjener gjennomsnittlig på 24 566 USD i året, mens agenter som jobber mellom 21 og 40 timer i uken fortsatt deler- tid-tjen i gjennomsnitt $46 458 i året.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvilken prosess binder karbon?
Les mer

Hvilken prosess binder karbon?

Karbon er sekvestrert i jord av planter gjennom fotosyntese og kan lagres som organisk karbon i jord (SOC). Hva er prosessen med karbonbinding? Karbonbinding er prosessen for å fange og lagre atmosfærisk karbondioksid. Det er én metode for å redusere mengden karbondioksid i atmosfæren med mål om å redusere globale klimaendringer.

Snøer det i minoa?
Les mer

Snøer det i minoa?

Minoa gjennomsnittlig 105 tommer snø per år. Har Turkmenistan snø? Det regner eller snør sjelden i Turkmenistan. Nedbør er i gjennomsnitt 80 mm i året, i fjellområder når den 300-400 mm. Hovedsakelig skjer snø og nedbør i perioden desember til mars;

Hvem sang opprinnelig rock på?
Les mer

Hvem sang opprinnelig rock på?

"Rock On" er en sang skrevet av den engelske sangeren David Essex. Opprinnelig spilt inn i 1973 og utgitt som singel av Essex, ble den en internasjonal hit. I 1989 spilte den amerikanske skuespilleren og sangeren Michael Damian inn en coverversjon som gikk til nummer én på Billboard Hot 100-listen.