Kan reklame være en skatteavskrivning?

Innholdsfortegnelse:

Kan reklame være en skatteavskrivning?
Kan reklame være en skatteavskrivning?
Anonim

"Er markedsføringsutgifter fradragsberettiget?" Svaret er "YES!" Regjeringen tillater deg å trekke fra markedsføringsutgifter som brukes til å generere eller beholde kunder. Utgifter til annonsering og markedsføring kvalifiserer som et ordinært, rimelig og nødvendig skattefradrag.

Hvilken prosent av annonseringen er fradragsberettiget?

Reklame. Du kan trekke fra 100 prosent av utgiftene til annonsering for skatteformål. Annonseutgifter kan inkludere penger du bruker på avis-, magasin-, TV-, radio- og internettannonsering. Du kan også trekke fra 100 prosent av alle direktereklamekampanjer, inkludert utskrifts- og portokostnader.

Er annonsering en tillatt utgift?

Reklameutgifter skal norm alt behandles som inntekt i naturen fordi annonser ikke har langvarig effekt på allmennheten. … Med tanke på de samme utgiftene til reklame er tillatt som inntektsutgifter. Ingen avvisning i henhold til seksjon 14A hvis takstmannen ikke har opptjent noen fritatt inntekt. Ld.

Er annonsering og markedsføring fradragsberettiget i skatt?

Ifølge skattemyndighetene, ja, markedsføringsutgifter er skattefradragsberettigede. Regjeringen lar deg trekke fra utgifter som hjelper deg med å få inn nye kunder og beholde eksisterende klientell.

Er annonsering en vanlig utgift?

IRS fastsetter at en fradragsberettiget forretningsutgift, som inkluderer reklame, må være vanlig og nødvendig. I følge det føderale skattebyrået er en ordinær utgift en som vanligvis aksepteres i en bestemt bransje. … Derfor de fleste annonseringskostnadene er vanlige forretningsutgifter.

Anbefalt: