Er hodet til en slegge?

Innholdsfortegnelse:

Er hodet til en slegge?
Er hodet til en slegge?
Anonim

En slegge er et verktøy med et stort, flatt, ofte metallhode, festet til et langt håndtak. Det lange håndtaket kombinert med et tungt hode gjør at sleggen samler fart under en sving og påfører en stor kraft sammenlignet med hammere designet for å slå spiker.

Hva er hodet på en slegge laget av?

Slegger har hoder som veier fra 8 til 20 pund, som er smidd av varmebehandlet høykarbonstål. De har vanligvis to avrundede slående flater med skråkanter for å minimere flisdannelse. Trettiseks tommers håndtak er vanlige. Håndtak kan være av glassfiber eller tre.

Hva er delene til en slegge?

Disse inkluderer ansiktet, hodet (som kan inkludere klokken og nakken), øye (som andre håndterte verktøy, der håndtaket passer inn), kinn (siden av hammeren)). I tillegg har noen penner (også kjent som peins og/eller ruter) og stropper.

Hvordan holder et hammerhode på?

9 Hvis hammeren har et trehåndtak, er håndtaket innført opp gjennom hodeøyet. En trekile bankes ned i det diagonale sporet på toppen av håndtaket for å tvinge de to halvdelene utover for å presse mot hodet. Dette gir tilstrekkelig friksjon til å holde hodet på håndtaket.

Er en maul en hammer?

En maul er en langskaftet hammer med et tungt hode, av tre, bly eller jern. I likhet med utseende og funksjon som en moderne slegge, vises den noen ganger som å ha enspydlignende pigg på forenden av skaftet.

Anbefalt: