Hva er metakrylsyrekopolymer?

Innholdsfortegnelse:

Hva er metakrylsyrekopolymer?
Hva er metakrylsyrekopolymer?
Anonim

Det er et fast hvitt pulver med oppløsning over pH på 5,5, og brukes i enteriske belegg for rask oppløsning i øvre tarm, for granulering av legemiddelstoffer i pulverform for kontrollert frigjøring og for stedsspesifikk medikamentlevering. Det frigjøres vanligvis i duodenum i mage-tarmkanalen.

Er metakrylsyrekopolymer trygt?

Metakrylsyre er et MEGET ETSENDE KJEMIKALISK og kontakt kan alvorlig irritere og brenne huden og øynene med mulig øyeskade. Å puste metakrylsyre kan irritere nese og svelg. Høye nivåer kan påvirke lungene og forårsake hoste, hvesing og/eller kortpustethet.

Hva er metakrylsyrekopolymer laget av?

Produksjon. I den vanligste ruten fremstilles metakrylsyre fra acetoncyanohydrin, som omdannes til metakrylamidsulfat ved bruk av svovelsyre. Dette derivatet blir igjen hydrolysert til metakrylsyre, eller forestret til metylmetakrylat i ett trinn.

Hva brukes metakrylatkopolymer til?

Basic Methacrylate Copolymer er en fullstendig polymerisert kationisk kopolymer med smaksmaskerende og fuktbeskyttende egenskaper. Det brukes som et farmasøytisk hjelpestoff og har potensiell bruk som et glass-/beleggmiddel til faste kosttilskudd.

Hva er ismetakrylsyre?

Glacial Methacrylic Acid (GMAA)

GMAA er en klar, fargeløs væske ved romtemperaturmed en skarp, irriterende lukt. Det er løselig i vann og de fleste organiske løsemidler. Det er et allsidig kjemikalie som brukes som mellomprodukt ved fremstilling av metakrylsyreestere.

Anbefalt: