Hvor lever en s altvannskrokodille?

Innholdsfortegnelse:

Hvor lever en s altvannskrokodille?
Hvor lever en s altvannskrokodille?
Anonim

S altvannskroker, eller "s alter", som australiere kjærlig refererer til dem, har et enormt utvalg og befolker brakk- og ferskvannsregionene i det østlige India, Sørøst-Asia og Nord-Australia. De er gode svømmere og har ofte blitt sett langt ute på havet.

Lever s altvannskrokodiller i havet?

S altvannskrokodiller er k alt for sin evne til å overleve i fullt s altholdig sjøvann, og lever typisk i brakkvann (lav s altholdighet) nær kysten. … Selv om de tilbringer mye av tiden i vannet, må s altvannskrokodiller komme på land for å varme seg i solen og hekke.

Finnes det s altvannskrokodiller i USA?

Amerikanske krokodiller (Crocodylus acutus) er en sky og tilbaketrukket art. De bor i kystområder i hele Karibia, og forekommer i den nordlige enden av deres rekkevidde i Sør-Florida. … Den amerikanske krokodillen bor i brakk- eller s altvannsområder og kan finnes i dammer, viker og bekker i mangrovesumper.

Hvor bor s altvannskrokodiller i Australia?

I Australia forekommer s altvannskrokodiller i høye tettheter i ferskvannsvåtmarker, flomsletter og i tidevannsdelene av noen mangrovekantede elver. S altvannskrokodiller kan forekomme i alle s alt- eller ferskvann innenfor deres rekkevidde.

Hvilke stater har s altvannskrokodiller?

Funnet i Sør-Florida, Mexico, Sentral- og Sør-Amerika ogKaribien, den amerikanske krokodillen kan vokse til 15 fot, selv om de har en tendens til å være mindre i ytterkanten av rekkevidden. De lever hovedsakelig i s altvannshabitater som dammer, mangroveskoger og kystbekker.

Anbefalt: