Hva er definisjonen på fortielse?

Innholdsfortegnelse:

Hva er definisjonen på fortielse?
Hva er definisjonen på fortielse?
Anonim

Hemmelighold er praksisen med å skjule informasjon fra enkelte individer eller grupper som ikke har "behovet å vite", kanskje mens de deler den med andre individer. Det som holdes skjult er kjent som hemmeligheten.

Hva er en skjult identitet?

å holde hemmelig; å forhindre eller unngå å avsløre eller røpe: å skjule sin identitet ved å bruke et falskt navn.

Hva er forskjellen mellom skjul og skjul?

Som verb er forskjellen mellom skjule og skjule

at skjul er å skjule noe fra innsyn eller fra offentlig kunnskap, for å prøve å holde noe hemmelig mens du skjuler er å sette (noe) på et sted hvor det vil være vanskeligere å oppdage eller ute av syne eller skjule kan være å slå med en pisk laget av skinn.

Hva betyr skjulemåten?

Fortielse er prosessen for å skjule noe eller betingelsen for å holde noe privat. … En jegers fortielse er viktig på en annen måte - hun kan ha på seg kamuflasje og holde seg lavt og stille for å unngå å bli sett av endene hun jakter på. Det gamle franske grunnordet er conceler, "å skjule."

Hva er et eksempel på fortielse?

Hvis de merket nei som svar på et spørsmål om å ha røyket, ville de drevet med feilaktig fremstilling. Hvis i stedet applikasjonen stilte et åpent spørsmål om en persons helsehistorie, og personen ikke klarte ånevne røyking, det ville være fortielse.

Anbefalt: