Hvorfor er så mange fond hjemmehørende i Irland?

Innholdsfortegnelse:

Hvorfor er så mange fond hjemmehørende i Irland?
Hvorfor er så mange fond hjemmehørende i Irland?
Anonim

Irland er et ledende europeisk hjemsted for børshandlede fond. Irsk hjemmehørende ETFer representerer over 60 % av det totale europeiske ETF-markedet. Modenheten til den irske tjenestemodellen sikrer at ETF-utstedere har tilgang til tjenesteleverandører med svært automatiserte og skalerbare globale modeller.

Hva er hjemmehørende fond?

Fond hjemmehørende i de fleste offshore-land tillater for skattefrie inntekter, noe som gjør fondet i stand til å reinvestere gevinster. De inkluderer også skattefrie distribusjoner for investorer. Driftskostnadene reduseres betydelig, og administrasjonshonorarene kan bli lavere.

Hvorfor har Irland ETFer?

ETF-er kan være en enklere og mer kostnadseffektiv måte for investorer å oppnå avkastning fra for eksempel S&P 500 eller FTSE 100 uten å måtte kjøpe alle de individuelle aksjene. De tilbyr et praktisk alternativ til å kjøpe alle de underliggende verdipapirene i en bestemt indeks.

Hvorfor er fondene hjemmehørende i Cayman?

Men det juridiske hjemmet til mange av verdens hedgefond, stedet hvor de ofte velger å innlemme for skatteformål, er Caymans. … Det betyr at de vil betale skatt på alt fra 15 prosent for kapitalgevinster eller opptil 35 prosent for ordinær inntektsskatt når de innkasserer investeringene sine.

Hva av verdens alternative fond administreres fra Irland?

Irland betjener nå over 40% av verdens globale hedgefondaktivaog 63 % av europeiske hedgefondsmidler, noe som gjør det til det største globale administrasjonssenteret for hedgefond.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er dødtrøtt ett ord?
Les mer

Er dødtrøtt ett ord?

Helt utslitt eller sliten. Jeg var dødstrøtt etter å ha jobbet mitt tredje 12-timersskift på rad. Hvordan staver du trøtt og søvnig? utmattet , som ved anstrengelse; trøtt eller søvnig : en trøtt løper. sliten eller lei (vanligvis etterfulgt av av):

Skal jeg tilgi bestevennen min for å ha forrådt meg?
Les mer

Skal jeg tilgi bestevennen min for å ha forrådt meg?

Det er mange omstendigheter som kan betraktes som svik, fra en venn som snur seg mot deg når du trenger det, til en romantisk partner som driver en affære bak ryggen din. Til slutt, for det beste for din egen mentale og følelsesmessige helse, bør du tilgi personen som forrådte deg.

Når kartesisk produkt dannes?
Les mer

Når kartesisk produkt dannes?

La oss lære det. Et kartesisk produkt av to sett X og Y, betegnet X × Y, er settet av alle ordnede par der x er i X og y er i Y. Når det gjelder SQL, er det kartesiske produktet en ny tabell som består av to tabeller. Når et kartesisk produkt dannes, hvilke av følgende betingelser er tilstede?