Kjøpte zillow visningstid?

Innholdsfortegnelse:

Kjøpte zillow visningstid?
Kjøpte zillow visningstid?
Anonim

For noen måneder siden gikk Zillow med på å kjøpe ShowingTime, den største og mest brukte plattformen av eiendomsmeglere for å planlegge boligturer og gi tilbakemelding til noteringsagentene. Plattformene er integrert med de fleste oppføringstjenester over hele landet.

Kjøper Zillow ShowingTime?

Bransjen har vært livlig denne måneden siden eiendomstitanen Zillow kunngjorde at den kjøpte ShowingTime - og antagelig nettverket med nesten 1 million agenter og hundrevis av flere oppføringstjenester - for $500 million.

Hvilket selskap kjøpte Zillow nettopp?

Zillow Group vil betale 500 millioner dollar for å kjøpe opp hjemmeturnéteknologiselskapet ShowingTime. Zillow Group sa at de vil betale 500 millioner dollar for å kjøpe ShowingTime, et Chicago-basert eiendomsselskap som selger programvare for å forenkle hjemmevisninger.

Kjøper Zillow meglerhus?

I årevis benektet Zillow at de hadde planer om å bli et meglerhus. Men oppføringsgiganten gjør nettopp det, i et trekk sier den vil strømlinjeforme iBuying-operasjonen. Fra og med januar 2021 sa selskapet at lønnede agenter vil jobbe med selgere som ønsker kontanttilbud for hjemmene sine gjennom Zillow Offers.

Hvem eier Showtime-appen?

Zillow Group for å anskaffe ShowingTime, bransjelederen innen hjemmeturteknologi. SEATTLE, 10. februar 2021 /PRNewswire/ - Zillow Group har inngått en endelig avtale om å kjøpe ShowingTime.com, Inc., en onlineplanleggingsplattform for hjemmevisninger, for $500 millioner.

Anbefalt: