Er mdesign og idesign det samme selskapet?

Innholdsfortegnelse:

Er mdesign og idesign det samme selskapet?
Er mdesign og idesign det samme selskapet?
Anonim

Med hovedkontor i Solon, Ohio, InterDesign er morselskapet til iDesign og mDesign og selger produkter for bad, kjøkken og hjemmeorganisasjoner til over 100 land. iDesign-produkter selges gjennom fysiske butikker, mens mDesign er e-handelsdelen til selskapet.

Hvem eier mDesign hjemmeinnredning?

"Vi er sikre på at Staceys lederskap vil være sentr alt og avgjørende for den enorme veksten vi projiserer," sa Robert Immerman, grunnlegger og innovasjonssjef i mDesign.

Er iDesign et InterDesign?

Oppgrader kjøkkenoppbevaringen din med iDesign Kitchen Binz. Denne lavprofilsboksen skaper umiddelbar organisering i kjøleskapet, fryseren eller pantryet for frukt, grønnsaker, flasker, bokser, bokser, poser, snacksposer og mer. … Med iDesign by InterDesign kan du LiveSimply hver dag.

Hvor er mDesign laget?

Denne varen er laget i China.

Er mDesign et amerikansk selskap?

Nei. Det er mDesign, en Ohio-basert produsent av hjemmeorganiseringsvarer som, til tross for rakettdrevet vekst gjennom Amazon-salg, ikke virkelig har gjort et innhugg i amerikansk forbrukerbevissthet.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvilken nettdrift er et merke?
Les mer

Hvilken nettdrift er et merke?

Alternativ to. Åpne Microsoft Word-, Excel- eller PowerPoint-applikasjonen. På Hjem-fanen, i Font-delen, klikk på Font-rullegardinlisten og velg Wingdings-fonten. Lag et hakesymbol ved å trykke og holde alt=""Image", og deretter skrive 0252 ved å bruke det numeriske tastaturet på høyre side av tastaturet.

Har iriserende hai skjell?
Les mer

Har iriserende hai skjell?

Selv om det ikke er noen artsspesifikke sykdommer du trenger å bekymre deg for med iriserende hai, må du fortsatt holde øye med vanlige plager. Siden disse steinbitene ikke har skjell, gjør det dem litt mer utsatt for ulike hudsykdommer. Har iriserende haier ryggrad?

Hvordan døde kong Joram?
Les mer

Hvordan døde kong Joram?

Jehu henrettet Jehoram ved å skyte ham i ryggen med en pil og fikk kroppen hans kastet inn på åkeren til jisreelitten Naboth, som straff for foreldrenes synd da de ulovlig stjal Nabots land. Da Joram og hans andre familiemedlemmer døde, tok Akab-dynastiet slutt.