Hvor er pelargonier hjemmehørende?

Innholdsfortegnelse:

Hvor er pelargonier hjemmehørende?
Hvor er pelargonier hjemmehørende?
Anonim

Pelargonium er en stor slekt innenfor familien Geraniaceae, som har en verdensomspennende utbredelse i tempererte til subtropiske soner med rundt 800 hovedsakelig urteaktige arter. Pelargonium i seg selv er hjemmehørende i sørlige Afrika (inkludert Namibia) og Australia.

Hvor oppsto pelargonier?

Geranium, (slekt Geranium), også k alt cranesbill, hvilken som helst av en gruppe på rundt 300 arter av flerårige urter eller busker i familien Geraniaceae, hovedsakelig hjemmehørende i subtropisk sørlige Afrika.

Er geranier urfolk?

Pelargonium, ofte referert til som en geranium, er hjemmehørende i Sør-Afrika og er hardføre solelskende stauder, praktisk t alt problemfrie å vokse. De vokser gjerne i containere, alene eller sammen med andre blomster. … Eføybladede pelargonier (Pelargoniums Peltatum) er den etterfølgende sorten.

Hva er forskjellen mellom en geranium og en pelargonium?

HVA ER FORSKJELLEN? Blomstene til geranium og pelargonium er ikke de samme. Geraniumblomster har fem like kronblader; pelargoniumblomster har to øvre kronblader som er forskjellige fra de tre nedre kronbladene. … Innenfor Pelargonium-slekten finnes flerårige planter, underbusker, busker og sukkulenter.

Er geranier hjemmehørende i Nord-Amerika?

Vill geranium er hjemmehørende i Øst-Nord-Amerika, og vokser fra Sør-Ontario til Georgia og vest til østlige Oklahoma og Dakotas. … I dets opprinnelige habitat, vil dufinne vill geranium i skoger og skyggefulle veikanter. I hjemmehagen trives den i full sol til delvis skygge.

Anbefalt:

Interessante artikler
Når døde nedra volz?
Les mer

Når døde nedra volz?

Nedra Volz var en amerikansk skuespillerinne. På TV portretterte hun tante Iola på All in the Family, Adelaide Brubaker på Diff'rent Strokes, Emma Tisdale på The Dukes of Hazzard og Winona Beck på Filthy Rich. Hvordan døde Nedra Volz?

Spiser duer duemat?
Les mer

Spiser duer duemat?

Sorgduer Sorgduer Flykting finner sted om ca. 11–15 dager, før squabbene er fullvoksne, men etter at de er i stand til å fordøye voksenmat. De blir i nærheten for å bli matet av faren i opptil to uker etter flying. Sørgende duer er produktive oppdrettere.

Hvem er dan i krasjlanding på deg?
Les mer

Hvem er dan i krasjlanding på deg?

'Crash Landing on You' andre hovedstjerner skal angivelig date. Både Seo Dan (Seo Ji-Hye) og Gu Seung Joon (Kim Jung-Hyun) i en scene fra "Crash Landing on You." Hva skjer med at Dan krasjlander på deg? Når Seung-jun er i ferd med å reise fra Nord-Korea, får han vite at Dan blir holdt fanget, og han drar for å redde henne.