Gjorde fana og mars gjenforening?

Innholdsfortegnelse:

Gjorde fana og mars gjenforening?
Gjorde fana og mars gjenforening?
Anonim

Noen tid etterpå nærmer Patolli seg og bruker kroppen hennes til å reinkarnere alven Fana. År senere blir Fana og Mars gjenforent når Midnattssolens øye og Diamantriket angriper Witches' Forest. … Fana slipper manaen sin igjen og sier at hatet deres aldri vil forsvinne.

Vil Mars og Fana møtes?

Mars forteller Fana at de nå har møtt hverandre i omverdenen og at de burde gå og se det sammen. Manaen forsvinner sammen med det tredje øyet på Fanas panne, og Fana sier at det er et løfte.

Blir Mars og Asta venner?

Mars takker Asta for hjelpen, og Fana er glad for at Mars fikk en venn. Glad for at de to overlevde, klemmer Fanzell Mars og Fana. Etter at Fana gjenforteller hva som skjedde med henne etter det siste eksperimentet, føler Mars seg skyldig og lover å aldri la henne gå. Den utilsiktede romantiske implikasjonen gjør dem begge flaue.

Hva skjedde med Fana etter alvebuen?

Fana 「ファナ」 er en alv og en av de ti apostlene til Sefira. Hun er reinkarnert i den menneskelige Fana som medlem av Eye of the Midnight Sun's Third Eye. Etter hennes nederlag i hekseskogen blir hun reinkarnert igjen i en kunstig kropp.

Mister Fana salamander?

Når de to når Fana, skjærer Asta gjennom manaen rett før den kan eksplodere, og Mars skynder seg inn og frigjør Fana fra alveånden. Med Fanas sinne borte, hennes flammer og Salamanderoppløse.

Anbefalt: