Fungerer tatoveringsbedøvende kremer?

Innholdsfortegnelse:

Fungerer tatoveringsbedøvende kremer?
Fungerer tatoveringsbedøvende kremer?
Anonim

Fungerer disse tatoveringsbedøvende kremene, salvene og sprayene faktisk? Det korte svaret er: Ja, de fungerer. De er imidlertid ikke en magisk krem som kommer til å gjøre tatoveringen din helt smertefri. De vil imidlertid gjøre smerten utholdelig, og i noen tilfeller mye mer utholdelig.

Påvirker bedøvende krem tatoveringer?

Det er viktig å fortelle tatoveringsartisten din hvilken bedøvende krem du bruker. En ofte brukt bedøvingskrem Emla bedøvingskrem er ikke ideell for tatovering fordi den er glyserinbasert og derfor gjør at huden blir glatt under tatoveringsøkten.

Kan tatoveringsartister fortelle om du bruker bedøvende krem?

Hvis artisten din vet at du har brukt en bedøvende krem, vil han ha en trygghet om at du ikke vil skrike av smerte. … Noen tatoveringsartister setter kanskje ikke pris på at kundene deres bruker en bedøvende krem. For eksempel tror de at smerte er en del av prosessen og en klient bør tåle det.

Gjør bedøvende krem det vanskeligere å tatovere?

De tror det forstyrrer tatoveringsblekk - det er merker med bedøvende krem som har blitt formulert med tatoveringsprosessen i tankene, som Dr. Numb®. Det påvirker ikke kvaliteten på tatoveringsblekk, så de bør også prøve det først siden det allerede brukes av andre tatovører.

Hvordan føles en tatovering med bedøvende krem?

Hvordan føles det etter å ha brukt en bedøvende krem?Når den bedøvende kremen er aktiv og tatovøren begynner å tatovere, bør du føle minimal til ingen smerte de første 45 minuttene til en time. Den bedøvende effekten reduseres gradvis i løpet av den neste timen eller to.

Anbefalt: