Er aspirin en anti-inflammatorisk?

Innholdsfortegnelse:

Er aspirin en anti-inflammatorisk?
Er aspirin en anti-inflammatorisk?
Anonim

Aspirin er en av en gruppe medikamenter som kalles ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs). Det er mye brukt for å lindre mild til moderat smerte og betennelse.

Er aspirin bedre enn ibuprofen mot betennelse?

Ibuprofen er mer egnet enn aspirin for langvarig bruk i situasjoner som dette. Tot alt sett sier Mikhael at de begge kan brukes til å behandle de samme problemene, inkludert: Smerter forårsaket av betennelse (som fra en skade eller sykdom)

Reduserer aspirin hevelse og betennelse?

Aspirin er kjent som et salisylat og et nonsteroid alt antiinflammatorisk legemiddel (NSAID). Det virker ved å blokkere et bestemt naturlig stoff i kroppen din for å redusere smerte og hevelse.

Hva gjør aspirin mot betennelse?

"Det hjelper på betennelser, feber, og det kan redde livet ditt (fra hjerteinfarkt)." Aspirin virker ved å blokkere produksjonen av prostaglandiner, av/på-bryteren i celler som blant annet regulerer smerte og betennelse. Det er derfor aspirin stopper mild betennelse og smerte.

Hvilken er tryggere aspirin eller ibuprofen?

Aspirinbruk ser ikke ut til å være forbundet med høyere risiko for kardiovaskulære hendelser, og heller ikke lavdose ibuprofen (opptil 1200mg/dag). Høydose ibuprofen (1200mg til 2400mg/dag) er imidlertid assosiert med høyere risiko.

Anbefalt: