Er dibasisk kalsiumfosfat trygt for hunder?

Innholdsfortegnelse:

Er dibasisk kalsiumfosfat trygt for hunder?
Er dibasisk kalsiumfosfat trygt for hunder?
Anonim

Vår dikalsiumfosfatformel er egnet for hunder og hester, samt andre dyr som er under tilsyn av din veterinær. Du kan kjøpe den blyfrie formelen vår i flere størrelser for bedre verdi.

Kan hunder ha kalsiumfosfat?

CANINE CALCIUM PHOSPHATE

Kalsiumfosfat-urolitter (hydroksyapatitt, brusitt, whitlockite og oktakalsiumfosfat) er uvanlig hos hunder.

Er fosfat dårlig for hunder?

Kalsium og fosfor er to andre næringsstoffer som kan ha en skadelig effekt hvis de fôres i overskudd til hunder. Av spesiell betydning er forholdet mellom kalsium og fosfor i hundematen. Et unorm alt høyt nivå av begge næringsstoffene kan endre det riktige forholdet og ha en negativ effekt på bein.

Er dibasisk kalsiumfosfat trygt?

Mange som bruker denne medisinen har ikke alvorlige bivirkninger. Fortell legen din umiddelbart hvis noen av disse usannsynlige, men alvorlige bivirkningene oppstår: kvalme/oppkast, tap av appetitt, uvanlig vekttap, mentale/humørsvingninger, bein/muskelsmerter, hodepine, økt tørste/vannlating, svakhet, uvanlig tretthet.

Er kalsium og fosfor bra for hunder?

Kalsium og fosfor er begge essensielle mineraler i hundekosthold. Kalsium er en kritisk komponent i bein og brusk, og det spiller også en mindre rolle i hormonoverføring. Fosfor er også en hovedkomponent i bein.

Anbefalt: