Hvem er bedre termitt eller hibana?

Innholdsfortegnelse:

Hvem er bedre termitt eller hibana?
Hvem er bedre termitt eller hibana?
Anonim

Thermite er bedre når du trenger å åpne vegger som 1) ikke lar seg lure av slag og 2) du realistisk kan få kontrollen som trengs for å åpne dem. På konsulatet er Thermite bra for garasje, og Hibana er bedre for de tre andre nettstedene fordi de krever for mye kontroll for å bruke Thermite trygt.

Er Hibana og termitt venner?

Dette var tydelig da han samarbeidet med Yumiko "Hibana" Imagawa for å lage hennes X-KAIROS eksoterme dings, noe som til slutt førte til et close vennskap.

Hvem er den beste hardbryteren?

Thermite er fortsatt den raskeste og mest effektive harde brudderen. Ess kan lett bli lurt med banditter/støt og trenger to SELMA-ladninger for å få luker, i motsetning til en klynge Hibana-pellets.

Er Ace bare en bedre Hibana?

hva er egentlig vitsen med å ta med hibana? ace har en bedre pistol med en større mag, 3 eksplosiver som lager større hull enn Hibanas 3 pellets.

Er thermite en god operatør?

Thermite-operatørveiledning

I likhet med noen få andre operatører bruker Thermite eksplosiver for å gjøre det mulig for sine medangripere å overvinne fiendens mål. I likhet med mange av de originale operatørene som var med i Rainbow Six Siege, er han et godt valg for nye spillere å lære og er generelt en god lagspiller.

Anbefalt: