Hvor mange sekstendedeler er det i 3/8 av en tomme?

Innholdsfortegnelse:

Hvor mange sekstendedeler er det i 3/8 av en tomme?
Hvor mange sekstendedeler er det i 3/8 av en tomme?
Anonim

- Fire sekstendedeler (4/16) reduseres til en fjerdedel (1 /4) og måles på 1/4" linje. - Six-sixteenths ( 6/16) er redusert til tre- åttendedeler (3/8) og måles på 3/8 " linje.

Hvor mange sekstendedeler er det i en tomme?

I dette tilfellet er det 16 enheter med mindre kvantitet (1/16 tomme) i én enhet av det største kvantumet. Multipliser den større mengden med antall mindre enheter per enhet av den større mengden. Å multiplisere 16 med 0,5 gir deg 8, så 8/16 er lik 0,5 tommer.

Hvor mange sekstendedeler er det i en åttendedel?

– To-sekstendedeler (2/16) reduseres til en åttendedel (1/8) og måles på 1/8″-linjen. – Fire sekstendedeler (4/16) reduseres til en fjerdedel (1/4) og måles på 1/4″-linjen.

Hvor mange sekstendedeler er det i en kvart tomme?

Det er 4 sekstendedeler i en fjerdedel. For å finne hvor mange sekstendedeler som er i en fjerdedel, må vi dele 1/4 på 1/16.

Hvor mange sekstendedeler er det i en halvdel?

Hvis du har eight sixteenths, er det en halv og bør skrives 1/2, fordi åtte er halvparten av seksten.

Anbefalt:

Interessante artikler
Hvilken prosess binder karbon?
Les mer

Hvilken prosess binder karbon?

Karbon er sekvestrert i jord av planter gjennom fotosyntese og kan lagres som organisk karbon i jord (SOC). Hva er prosessen med karbonbinding? Karbonbinding er prosessen for å fange og lagre atmosfærisk karbondioksid. Det er én metode for å redusere mengden karbondioksid i atmosfæren med mål om å redusere globale klimaendringer.

Snøer det i minoa?
Les mer

Snøer det i minoa?

Minoa gjennomsnittlig 105 tommer snø per år. Har Turkmenistan snø? Det regner eller snør sjelden i Turkmenistan. Nedbør er i gjennomsnitt 80 mm i året, i fjellområder når den 300-400 mm. Hovedsakelig skjer snø og nedbør i perioden desember til mars;

Hvem sang opprinnelig rock på?
Les mer

Hvem sang opprinnelig rock på?

"Rock On" er en sang skrevet av den engelske sangeren David Essex. Opprinnelig spilt inn i 1973 og utgitt som singel av Essex, ble den en internasjonal hit. I 1989 spilte den amerikanske skuespilleren og sangeren Michael Damian inn en coverversjon som gikk til nummer én på Billboard Hot 100-listen.