Er huntaways gode familiehunder?

Innholdsfortegnelse:

Er huntaways gode familiehunder?
Er huntaways gode familiehunder?
Anonim

De er en svært motivert og aktiv hund, men er vennlige og milde av natur. Gode med barn, de er snille og beskyttende. Selv om de er ideelle familiekjæledyr, har de en tendens til å "gjete" familiemedlemmene, inkludert andre kjæledyr som ikke er hunder, for å få dem til å gjøre det de vil de skal gjøre.

Er Huntaways aggressive?

The Huntaway er avlet opp for å være en brukshund, og er kjent for sine gjeteregenskaper. … De er en svært motivert og aktiv hund, men er vennlige og milde av natur. Gode med barn, de er snille og beskyttende.

Er Huntaways smarte?

Generell informasjon. Huntaways lever vanligvis til rundt 12 til 14 år. De er generelt veldig friske, men noen arvelige sykdommer er identifisert. De er intelligente, vennlige, veldig energiske, aktive hunder som krever mye mosjon.

Er Huntaways gode med andre hunder?

temperament/atferd

Disse hundene er vennlige og milde av natur, pluss at de kommer svært godt overens med barn. Huntaway-hunder er gode med kjæledyr som ikke er hunder, selv om de kan forsøke å gjete katter og andre husdyr.

Hvor mye koster Huntaways?

En god sauehund er gull verdt. Og bøndene bør regne med å betale topppenger for en god kurshund eller jakt, sier den kjente hundetrener og trialist Lloyd Smith. For fem år siden var $5000 til $6000 den vanlige prisen for en toppsauehund, men nå var det omtrent $8000 til $10,000, sa han.

Anbefalt:

Interessante artikler
Når skrev josephus om Jesus?
Les mer

Når skrev josephus om Jesus?

De eksisterende manuskriptene til boken Antiquities of the Jews Antiquities of the Jews Josephus nedtegnet jødisk historie, med spesiell vekt på det første århundre e.Kr. og First Jewish-Roman War (66–70 e.Kr.), inkludert beleiringen av Masada.

Er boris johnson valgt?
Les mer

Er boris johnson valgt?

Johnson ble erklært leder etter at resultatene av ledervalget ble kunngjort 23. juli 2019. … Et raskt stortingsvalg ble holdt i desember 2019, og Johnson ledet det konservative partiet til deres største seier siden 1987 (under Margaret Thatcher)).

Samles jonathan og nancy?
Les mer

Samles jonathan og nancy?

Som de eneste som ikke slo opp, men kort, i sesong 3, er Jonathan og Nancy allerede seriens mest konsekvente sammenkobling, og i deres alder, er også de eneste som kan troverdig flytte sammen for å styrke forholdet deres. Ente Jonathan og Nancy opp sammen?