Bør mba brukes som signatur?

Innholdsfortegnelse:

Bør mba brukes som signatur?
Bør mba brukes som signatur?
Anonim

Det er ikke nødvendig å legge til MBA etter e-postsignaturen din. Det roter e-posten, og i nesten alle e-postutvekslinger er mottakeren for øyeblikket ikke interessert i dine akademiske prestasjoner. Derfor vil du ikke tjene noe på å legge til denne informasjonen i signaturen din.

Skal jeg legge inn legitimasjonen min i e-postsignaturen min?

Med mindre graden eller sertifiseringene du har oppnådd er relevante for jobben din, er det best å ikke inkludere dem i e-postsignaturen din. For bedriftens e-postsignaturer, legg bare til sertifiseringer som bedriften din har oppnådd de siste fem årene.

Skal du sette mastergraden din på signaturblokken din?

Grader, eller post-nominell legitimasjon som mastergraden din, er bare oppført i offisielle situasjoner. I sosiale situasjoner,, bør du ikke legge til graden din i navnet ditt. Med mindre du jobber i akademia, legg bare til graden hvis den er direkte relatert eller nødvendig for jobben din eller for tjenesten du yter.

Hvordan henvender du deg til noen med en MBA?

Hvis du henvender deg til en kollega eller noen over deg i rang som har en mastergrad, skriv Mr., Mrs. eller Ms. og deres fulle navn. Hvis du skriver til professoren din, bruk professor og deres fulle navn. I hilsenen til brevet, bruk samme adresseform som du gjorde i overskriften.

Er det OK å sette MBA etter navnet ditt?

Du kan inkludere MBA etternavnet ditt på visittkortet ditt når du møter nye kunder. Jeg vil ikke anbefale å bruke dem daglig, bare ved de anledningene. Når du allerede har bygget et forhold til en klient, er det ikke nødvendig å minne dem om kvalifikasjonene dine kontinuerlig.

Anbefalt:

Interessante artikler
Har angela merkel en doktorgrad?
Les mer

Har angela merkel en doktorgrad?

Hun tok doktorgrad i kvantekjemi i 1986 og jobbet som forsker til 1989. Merkel gikk inn i politikken i kjølvannet av revolusjonene i 1989, og fungerte kort som nestleder for den første demokratisk valgte østtyske regjeringen ledet av Lothar de Maizière.

Hva er pushdown-optimalisering i informatica?
Les mer

Hva er pushdown-optimalisering i informatica?

Pushdown Optimization Option gjør at datatransformasjonsbehandling kan skyves ned i en hvilken som helst relasjonsdatabase for å utnytte databasens prosessorkraft best mulig. Den konverterer transformasjonslogikken til SQL-setninger, som kan kjøres direkte på databasen.

Hvilken er bedre campari eller aperol?
Les mer

Hvilken er bedre campari eller aperol?

Aperol er søtere enn Campari, som har en tydelig bitter smaksprofil som er avgjørende for cocktailer som Negroni og Boulevardier. Alkoholinnhold. Aperol har et lavt alkoholinnhold (11 % alkoholinnhold), mens Campari har et mye høyere alkoholinnhold (20,5–28,5 % alkoholinnhold, avhengig av hvor det selges).