Hva brukes wirepressere til?

Innholdsfortegnelse:

Hva brukes wirepressere til?
Hva brukes wirepressere til?
Anonim

Wire Crimpers: Crimping brukes ofte for å feste en kontakt til enden av en kabel. Trådpressere ser ut som en tang, men kobler to stykker metall eller andre duktile materialer (som ledning til en metallplate) sammen. En crimper deformerer en eller begge delene, som holder dem sammen.

Hvorfor trenger du å krympe?

Crimp-koblinger brukes vanligvis til å terminere flertrådet ledning. Fordelene ved å krympe fremfor lodding og trådinnpakning inkluderer: En velkonstruert og godt utført crimp er designet for å være gasstett, som hindrer oksygen og fuktighet i å nå metallene (som er ofte forskjellige metaller) og forårsaker korrosjon.

Hvordan fungerer wirepressing?

Når du plasserer verktøyet rundt en krympekobling og klemmer på håndtaket, tvinger knotten krympekoblingen og ledningen inn i hakket, og skaper en deformasjon som permanent klemmer ledningene sammen. Dette skaper en kontinuerlig elektrisk forbindelse og forhindrer at ledningene trekkes ut.

Er det bedre å krympe eller lodde?

Crimping tilbyr sterkere, mer pålitelige tilkoblinger enn lodding. Lodding bruker oppvarmet metall for å koble kabelen til kontakten. Over tid vil dette fyllmetallet brytes ned, noe som kan føre til at koblingen svikter. De fleste elektrikere vil være enige om at krymping også er enklere enn lodding.

Er krymping pålitelig?

Crimping er en pålitelig alternativ til lodding. I dette tilfellet presses ledere og kabler inn i tilsvarende kontakter eller stikkontakter ved hjelp av et spesielt "krympeverktøy", vanligvis med justerbart trykk.

Anbefalt:

Interessante artikler
Påvirker kreftfremkallende stoffer cellesyklusen?
Les mer

Påvirker kreftfremkallende stoffer cellesyklusen?

Men når kreftfremkallende stoffer introduseres i kroppen, kan de påvirke genene og få dem til å endre seg på en dårlig måte. Disse mutasjoner oppstår når DNAet lager en kopi av seg selv før mitose. Derfor har den nye cellen som har blitt replikert også en mutasjon i sitt DNA.

Hva er den viktigste forskjellen mellom dendritter og aksoner?
Les mer

Hva er den viktigste forskjellen mellom dendritter og aksoner?

Et enkelt nevron eller en nervecelle har et enormt potensial til å utføre ulike aktiviteter. Et individuelt nevron mottar sine signaler fra dendrittene og cellelegemene og fører det ned til den aksonterminale aksonterminalen Axonterminaler (også k alt synaptiske boutons, terminale boutons eller end-feet) er ditale termineringer av telodendria (grener) av et akson.

I metabolismen av kreftfremkallende stoffer?
Les mer

I metabolismen av kreftfremkallende stoffer?

Metabolisme av kreftfremkallende stoffer forekommer i mange vev i hele kroppen (ADMET Screen). … Det er en allment antatt at den viktigste metabolske veien involverer oksidasjon av benzo[a]pyren av cytokrom P450 (P450) til et epoksid.