Hvem kan ceratosaurus leve med?

Innholdsfortegnelse:

Hvem kan ceratosaurus leve med?
Hvem kan ceratosaurus leve med?
Anonim

Atferd. Ceratosaurus er et aggressivt og glupsk rovdyr, som hovedsakelig retter seg mot mindre planteetere, men kan også takle større planteetere, inkludert Triceratops. De kan enten holdes alene, i par eller i en gruppe på tre. De kan også holdes trygt med nesten alle sauropoder, unntatt Nigersaurus.

Kan Velociraptors leve med Ceratosaurus?

Ingen rovdyr i samme størrelse!

- De fleste rovdyr vil tolerere medlemmer av sin egen art (bortsett fra de største), men ikke parer dem med noen rovdyr deres egen størrelse, ellers vil de kjempe til de dør. Så ikke legg inn en Velociraptor med en Deinonychus, eller en T-Rex med en Spinosaurus eller Ceratosaurus.

Kan Ceratosaurus leve sammen med andre dinosaurer?

Noen få eksempler på rovdyr som jobber sammen inkluderer å koble Velociraptorer, Deinonychus eller Dilophosaurus med en T-Rex, Metriacanthosaurus eller Ceratosaurus. Disse kombinasjonene vil se rovdyrene dine sameksistere lykkelig og vil unngå at du må rydde opp i et blodbad.

Hvilke dinosaurer kan leve med Proceratosaurus?

Proceratosaurus er en sosial dinosaur som må holdes i små grupper. Til tross for sin lille størrelse, er de farlige for hadrosaurer og andre føyelige planteetere og vil kjempe med andre små rovdyr. De kan leve sammen med pansrede planteetere og sauropoder.

Gjør Velociraptors angrepCeratosaurus?

Metriacanthosaurus vil engasjere seg mot større eller lignende store rovdyr som Ceratosaurus eller Suchomimus, så det anbefales ikke å huse dem sammen.

Anbefalt: