Hva er bedriftsrefusjon/subrogasjon?

Innholdsfortegnelse:

Hva er bedriftsrefusjon/subrogasjon?
Hva er bedriftsrefusjon/subrogasjon?
Anonim

Konseptet med subrogasjon er at forsikringsselskapet ditt har rett til å bli skadesløs, eller "bet alt tilbake" for regningene de har bet alt på dine vegne. … Forsikringsselskapet ditt vil oppfylle sine forpliktelser og betale for medisinske regninger, men de beskytter seg selv ved å få refundert disse betalingene.

Hva er forskjellen mellom subrogasjon og refusjon?

Vanligvis, hvis tilbakebetalingsforpliktelsen er basert på avtalespråket til selve forsikringen, kalles det "refusjon". Når forpliktelsen er et resultat av en lov eller til og med felles lov, blir den vanligvis referert til som "subrogasjon".

Hva er bedriftssubrogasjon?

Subrogering er erstatningen av en person eller gruppe med en annen i en juridisk setting. Innenfor forsikring er subrogasjon når forsikringsselskapet ditt står for deg og overtar din juridiske rett til å forfølge en person eller organisasjon for et forsikringskrav.

Kan jeg ignorere et subrogasjonsbrev?

Det er viktig å påpeke her at du ikke er juridisk forpliktet til å svare på et subrogasjonsbrev sendt av en annen persons forsikringsleverandør. … Du kan også fortsette å ignorere ytterligere subrogasjonsbrev som de sender deg.

Hva er en subrogasjon og refusjonsrente?

En panterett eller subrogasjonsrente er retten til entredjepart for å motta refusjon direkte fra ditt forlik eller dom i et personskadekrav.

Anbefalt: