Er credence og dumbledore brødre?

Innholdsfortegnelse:

Er credence og dumbledore brødre?
Er credence og dumbledore brødre?
Anonim

I de siste øyeblikkene av den nye filmen avslører Grindelwald en avgjørende hemmelighet for Credence: Credence er den for lengst tapte yngre broren til Albus Humlesnurr selv - og hans virkelige navn er Aurelius.

Hvordan er Credence relatert til Dumbledore?

Ifølge Grindelwald er Credence faktisk den for lengst tapte yngre broren til Albus, og han heter Aurelius Dumbledore. … Tross alt er Humlesnurr nesten 50 i denne filmen. (Han ble født i 1881, det er 1927, så han er 46.) Creedence er langt yngre, godt fem eller så år yngre enn Newt Scamander og mannskapet.

Er Credence Ariana Dumbledores sønn?

I stedet for å være Albus' bror, er det mye mer sannsynlig at Credence/Aurelius er Humlesnurrs sønn – et hemmelig kjærlighetsbarn som bare Grindelwald (og potensielt Aberforth) noen gang visste om. Dumbledore ble født i 1881, og gjorde ham dermed rundt 19 år gammel da Credence/Aurelius ble født.

Er Dumbledore faren til Credence?

Credences Father Is (Proprobly) Percival Dumbledore Kendra Dumbledore, mor til de tre andre Humlesnurr-søsknene, ble drept i 1899 av Ariana da hun ikke kunne kontrollere obskurusen hennes. Credence ble ikke født før i 1901, og utelukket dermed Kendra som hans mor.

Er Credence relatert til Voldemort?

Credence Barebone en av de få karakterene i Fantastic Beasts uten en altfor åpenbar forbindelse til Potter-serien. … MenCredence er like gåtefull som Department of Mysteries. Han kan ikke være faren til Voldemort, siden han var en muggler. Men han kan være bestefaren til Severus Snape.

Anbefalt: