For en babypossum?

Innholdsfortegnelse:

For en babypossum?
For en babypossum?
Anonim

Help for Baby Opossums

  • HOLD UNGE OPOSSUMS VARME. …
  • Plasser boksen i et varmt, mørkt, rolig område vekk fra mennesker og kjæledyr.
  • Hvis øynene til opossumen ikke har åpnet seg ennå, vennligst send den til en autorisert rehabilitator så snart som mulig.

Hva gjør du hvis du finner en babypossum?

Hva gjør du hvis du finner…

  1. Bruk alltid hansker når du håndterer opossum.
  2. Varm en myk klut i tørketrommelen eller i mikrobølgeovnen i ikke mer enn 30 sekunder og plasser den i bunnen av en boks med luftehull og lokk.
  3. Løft babyen forsiktig etter halsen og plasser den i den ventilerte boksen.

Kan du redde en babypossum?

Tommelfingerregelen er å redde en babyopossum hvis den er mindre enn 8 tommer fra nese til rumpe. Bruk en 6-tommers dollarseddel som en hendig linjal. De er ekstremt sårbare for rovdyr. Ofte vil de falle av moren mens de reiser.

Når kan en babypossum overleve på egen hånd?

Når babyene først er gamle nok til å komme ut av posen, vil de bevege seg frem og tilbake fra posen til å sitte på morens rygg. Når de er tre måneder gamle, er de vanligvis alene.

Hvordan holder du en babypossum som kjæledyr?

For å holde en opossum i fangenskap på lovlig måte, trenger du en tillatelse til rehabilitering av dyreliv fra staten din. Avhengig av hvor du bor, kan det hende du må jobbe frivillig med et dyrelivrehabilitator, ta en treningstime eller bestå en skriftlig eksamen for å få tillatelsen. Når de er friske, bør rehabiliterte possums alltid slippes ut.

Anbefalt: