Hva handler svaler og amazoner om?

Innholdsfortegnelse:

Hva handler svaler og amazoner om?
Hva handler svaler og amazoner om?
Anonim

Fire barn (svalene) på ferie i Lake District seiler på egenhånd til en øy og starter en krig med rivaliserende barn (Amazonene). I mellomtiden anklager en mystisk mann på en husbåt dem for en forbrytelse de ikke har begått.

Hva er meningen med svaler og amasoner?

Fra Longman Dictionary of Contemporary English ˌSwallows and ˈAmazons (1930) den første boken i en serie populære romaner for barn av den britiske forfatteren Arthur Ransome, om eventyrene til en gruppe barn som seiler, camping, og passer på seg selv i Lake District i Nord-England. Øvelser.

Hvilken alder er svaler og amasoner for?

Swallows and Amazons-serien er fornøyelig for omtrent alderen 8-9 år og oppover. Vi leste dem da barna mine var tenåringer og likte dem veldig godt. Vi ser at de er den typen bøker som alle aldre liker.

Hvorfor bør jeg lese Swallows and Amazons?

En feiring av vennskap, fantasi, rettferdig spill og utforskning, «Svaler og amasoner» inspirerer selv det mest landlåste barnet til å drømme om å rote i båter, bygge branner, camping ute og navigere etter stjernene. Hva mer kan man forlange av en sommeropplesning?

Er svaler og amasoner egnet for barn?

Kedelig og urealistisk, 'Svaler og amasoner' lever ikke opp til den klassiske barneboken den er basert på. Vi føler at denne filmen erpasser for barn fra 7 år og oppover.

Anbefalt:

Interessante artikler
Har mississippi flyway forskjøvet seg?
Les mer

Har mississippi flyway forskjøvet seg?

Fjorårets avlingstall var ned rundt 40 prosent fra 2017-18. Årets tall er ikke fullstendige, men kan være lik fjoråret. En teori har blitt støttet de siste årene om at Mississippi Flyway beveger seg vestover. Er Mississippi Flyway i endring?

Når er allergener høye?
Les mer

Når er allergener høye?

Hvis du har sesongmessige allergier eller høysnue, kan trepollen utløse symptomer på senvinteren eller våren. Ambrosia frigjør pollen om sommeren og høsten. Spesifikasjonene avhenger også av hvor du bor. Allergisesongen kan starte så tidlig som i januar i sørstatene og vare ut i november.

Hva er meningen med teoretiker?
Les mer

Hva er meningen med teoretiker?

: å tenke på eller foreslå ideer om hva som muligens er sant eller ekte: å danne eller foreslå en teori om noe. Se hele definisjonen for teoretisering i English Language Learners Dictionary. Er Theorizer et ord? For å formulere teorier eller en teori;