Hvem eier oppmerksom mobil?

Innholdsfortegnelse:

Hvem eier oppmerksom mobil?
Hvem eier oppmerksom mobil?
Anonim

Brian Long - CEO & medgründer - Oppmerksom | LinkedIn.

Hvor er den oppmerksomme mobilen?

Attentive ble grunnlagt i 2016 og har base i New York, New York.

Hvem bruker oppmerksom mobil?

Mer enn 4 000 ledende virksomheter, inkludert Coach, CB2, Steve Madden og TGI Fridays stoler på Attentive og ser nesten 20 % av de totale onlineinntektene drevet av SMS.

Er oppmerksom lønnsomt?

Attentive leder an i å gjøre mobilmeldinger til en svært lønnsom inntektskanal og det nye senteret for administrasjon av kunderelasjoner for merkevarer. … Med sin mobile meldingsplattform leder Attentive en ny kategori av direkte-til-forbrukermarkedsføring som vi tror har et stort markedspotensial.

Hvem er Brian Long?

Brian Long er CEO og medgründer av Attentive®, en personlig tilpasset mobilmeldingsplattform for merkevarer. Tidligere var han administrerende direktør og medgründer av TapCommerce, et mobilannonseringsselskap kjøpt opp av Twitter i 2014.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er clevamama-puter trygge?
Les mer

Er clevamama-puter trygge?

ClevaFoam babypute har blitt uavhengig testet for skadelige stoffer i henhold til de strenge globale kriteriene til STANDARD 100 av OEKO-TEX ® . Anbef alt for babyer 0 til 12 måneder. Er Clevamama-pods trygge? For babyens komfort og sikkerhet er den hypoallergenisk, pH-balansert, toksin- og formaldehydfri, noe som gjør den egnet for babyer med astma og allergier.

Hva gjør en lagomorf?
Les mer

Hva gjør en lagomorf?

Lagomorpha-Pikaer, harer og kaniner Alle lagomorfer er planteetere, som har formet trekk ved hodeskalle og tannsett. Kjennetegn som deles av gnagere og lagomorfer inkluderer stadig voksende fortenner og et diastema (mellomrom) som skiller fortennene fra kinntennene.

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?
Les mer

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?

Skyggearbeid innebærer å komme i kontakt med de delene av deg selv som du har fortrengt – eller det mange kanskje refererer til som deres «mørke side». … Det kalles "skyggearbeid", og innebærer "dykking ned i det ubevisste materialet som former våre tanker, følelser og atferd,"