Hva er medicare-pakkebetalinger?

Innholdsfortegnelse:

Hva er medicare-pakkebetalinger?
Hva er medicare-pakkebetalinger?
Anonim

Bundlet betaling er refusjon av helsepersonell "på grunnlag av forventede kostnader for klinisk definerte episoder av omsorg." Det har blitt beskrevet som "en mellomting" mellom gebyr-for-tjeneste-refusjon og kapitering, gitt at risikoen deles mellom betaler og leverandør.

Hva er medfølgende Medicare?

Bundte betalinger er en type medisinsk fakturering oppmuntret av Medicare. Disse betalingene belaster deg for en hel prosedyre eller sykehusopphold i stedet for hver enkelt tjeneste du mottok. Samlede betalinger kan redusere de totale kostnadene dine. Medicare gir insentiver til leverandører som bruker pakkebetalinger.

Hva er helsetjenester med samlet betaling?

Under samlet betaling påtar leverandører ansvar for kvaliteten og kostnadene for pleie levert under en forhåndsbestemt episode. Leverandører som holder kostnadene under en risikojustert målpris deler en del av de resulterende besparelsene, men de som overstiger målprisen pådrar seg økonomiske straffer.

Hvorfor er pakkebetalinger dårlige?

Mens pakkebetaling oppmuntrer til atferd og beslutninger for å redusere kostnadene og gi leverandøren økte inntekter, kan det plassere pasienter i marginene av beslutningsprosessen inn i utfordrende miljøer.

Hva er pakkebetalinger?

Bundlet betaling er refusjonen til helsepersonell (som sykehus ogleger) "på grunnlag av forventede kostnader for klinisk definerte episoder med omsorg." Det har blitt beskrevet som "en mellomting" mellom gebyr-for-tjeneste-refusjon (hvor tilbydere betales for hver tjeneste som ytes til en pasient) …

Anbefalt:

Interessante artikler
I rødbeter lysne mørke flekker?
Les mer

I rødbeter lysne mørke flekker?

Å drikke betejuice kan få arr, rynker og mørke flekker til å visne bort innenfra. Rødbetejuice er en rik kilde til vitamin C som bidrar til å redusere fet hud og kan bidra til å forhindre kviser og kviser. I tillegg kan betejuice være veldig nyttig for å fjerne døde hudceller og gi huden din en sunn glød.

Får newfoundland mye snø?
Les mer

Får newfoundland mye snø?

Nedbøren er i gjennomsnitt omtrent 1 120 mm årlig i Newfoundland. Omtrent tre fjerdedeler av den totale nedbøren faller som regn og en fjerdedel som snø. … Snøfall dominerer vinternedbør. Den er tung, med normale mengder over 300 cm de fleste steder i provinsen.

Kan du legge campanula i hengende kurver?
Les mer

Kan du legge campanula i hengende kurver?

Campanula-blomster ser best ut seller over en høy krukke eller en hengende kurv. Campanula isophylla er en etterfølgende form for klokkeblomstplanter. Kan du plante campanula i en hengende kurv? Følg guiden vår for å plante opp en hengende kurv med brennende tema, med begonia og campanula.