Hvilken skade bør behandles med en fast massasje?

Innholdsfortegnelse:

Hvilken skade bør behandles med en fast massasje?
Hvilken skade bør behandles med en fast massasje?
Anonim

En økning av viktige næringsstoffer inn i vevet akselererer tilhelingshastigheten til skadede områder. Massasje kan hjelpe en rekke skader, inkludert forstuinger, strekk, brukne bein og muskelrevner.

Når indikeres massasje etter en muskelstrekk?

Massasjeterapi for belastning

Massasjeterapi er indisert etter 24- 72 timer med PRICE. Legen din kan lindre noe av den smertefulle spasmen, redusere overdreven hevelse og behandle kompromitterte og kompenserende kroppsregioner som er direkte eller indirekte påvirket av skaden.

Hva er muskelbelastning?

En muskelstrekk er en skade på en muskel eller en sene - det fibrøse vevet som forbinder muskler med bein. Mindre skader kan bare overstrekke en muskel eller sene, mens mer alvorlige skader kan involvere delvise eller fullstendige rifter i disse vevene.

Hjelper det å massere en revet muskel?

Massasje. Terapeutisk massasje hjelper med å løsne stramme muskler og øke blodstrømmen for å hjelpe til med å helbrede skadet vev. Trykk på det skadde muskelvevet bidrar også til å fjerne overflødig væske og cellulære avfallsprodukter. En studie fra 2012 fant at massasje umiddelbart etter en skade kan til og med fremskynde anstrengt muskelheling.

Er massasje bra for avrevne leddbånd?

Massasje. Massasjeterapi kan fremme blodstrømmen til det skadde leddet ved å stimulere blodårer og bløtvev forsiktig. Dette kan akselerere kroppens naturlige vevsreparasjon og generelle helingsprosess. En lisensiert massasjeterapeut vil gi de mest effektive resultatene når du masserer skadede ledd.

Anbefalt:

Interessante artikler
Er clevamama-puter trygge?
Les mer

Er clevamama-puter trygge?

ClevaFoam babypute har blitt uavhengig testet for skadelige stoffer i henhold til de strenge globale kriteriene til STANDARD 100 av OEKO-TEX ® . Anbef alt for babyer 0 til 12 måneder. Er Clevamama-pods trygge? For babyens komfort og sikkerhet er den hypoallergenisk, pH-balansert, toksin- og formaldehydfri, noe som gjør den egnet for babyer med astma og allergier.

Hva gjør en lagomorf?
Les mer

Hva gjør en lagomorf?

Lagomorpha-Pikaer, harer og kaniner Alle lagomorfer er planteetere, som har formet trekk ved hodeskalle og tannsett. Kjennetegn som deles av gnagere og lagomorfer inkluderer stadig voksende fortenner og et diastema (mellomrom) som skiller fortennene fra kinntennene.

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?
Les mer

Hva vil det si å gjøre skyggearbeid?

Skyggearbeid innebærer å komme i kontakt med de delene av deg selv som du har fortrengt – eller det mange kanskje refererer til som deres «mørke side». … Det kalles "skyggearbeid", og innebærer "dykking ned i det ubevisste materialet som former våre tanker, følelser og atferd,"