Gifter victor og elizabeth seg i frankenstein?

Innholdsfortegnelse:

Gifter victor og elizabeth seg i frankenstein?
Gifter victor og elizabeth seg i frankenstein?
Anonim

I kapittel 22 av Mary Shelleys ''Frankenstein'' vender Victor hjem og han og Elizabeth gifter seg endelig, til tross for monsterets trussel.

Er Victor og Elizabeth gift?

Elizabeth sender et brev til Victor og spør om han har en annen kjærlighet. Når han ankommer Genève, forsikrer han henne om at han er klar til å gifte seg med henne. Ti dager etter hjemkomsten gifter Victor seg med Elizabeth.

Hva skjer på Victor og Elizabeths bryllupsnatt?

Hva skjer på Victor og Elizabeths bryllupsnatt? Monsteret angriper og dreper Elizabeth. … Victor forteller endelig Elizabeth hemmeligheten sin. Monsteret dukker aldri opp for hevn.

Hvorfor kan ikke Victor gifte seg med Elizabeth?

Victor er i utgangspunktet nølende med å gifte seg med Elizabeth. Så mye at Elizabeth tror at det er en annen kvinne involvert. … Victor, muligens redd for hva monsteret kan gjøre med ham, nekter å gifte seg med Elizabeth før han har bygd sammen en ny kamerat for sin djevelske skapelse.

Hvem skal Victor gifte seg med i Frankenstein?

Victor forsikrer ham om at utsiktene til ekteskap med Elizabeth er den eneste lykken i livet hans. Ivrig etter å heve Victors humør, foreslår Alphonse at de skal feire ekteskapet umiddelbart. Victor nekter, uvillig til å gifte seg med Elizabeth før han har fullført sin forpliktelse overfor monsteret.

Anbefalt: